Ons gezien in Elsevier
Meer weten?
Bekijk ons dossier over Industry 4.0 en download de whitepaper over 'Groeien met Smart Industry'.
Smart Industry 4.0
Ben jij klaar voor
het échte teamwerk?
Ontdek hoe jouw organisatie scoort op het vlak van teamwerk. Vul de 10 vragen van het Teamplayer Assessment in en ontvang direct een persoonlijk rapport met tips om de samenwerking binnen jouw organisatie te verbeteren.
Doe de test

Smarter Workplace

Een moderne werkplek waarmee jij meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger samenwerkt

Jouw IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger

Wil jij ook jouw IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger inrichten? Dan heeft Eshgro de oplossing. Wij begeleiden organisaties in hun digitale transformatie en helpen met het inrichten van slimme werkplekken. Onze visie is dat organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden, de winnaars van morgen zijn. Daarom bouwt Eshgro slimme oplossingen die organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger laten (samen)werken in de cloud.

Lees meer

Jij wilt cloud en

dus kies je

“Eshgro zorgt als het ware dat de automatisering van de automatisering optimaal geregeld is. Die exercitie zouden we alleen veel moeilijker kunnen uitvoeren.”

Joan Duffhues, IT Manager Eosta

Lees referentie case

Nieuws & Blog

Het laatste nieuws van Eshgro, ontwikkelingen in de cloud markt, tips & tricks en meer. Lees de laatste artikelen van ons blog en nieuwscentrum.

Bekijk onze webinars en andere activiteiten

Wil jij jouw kennis over cloud, adoptie, de digitale werkplek, security of Microsoft applicaties als Teams uitbreiden? Neem dan deel aan een van de (online) workshops, demo’s, webinars of events die we organiseren.

Bekijk alle activiteiten

IT als water uit de kraan

Eshgro is ontstaan vanuit de gedachte dat het werken in de cloud eenvoudig moet zijn voor zowel de IT afdeling als iedere medewerker. Organisaties en hun werknemers moeten IT kunnen gebruiken met hetzelfde gemak als water uit de kraan. Flexibel, zorgeloos en gericht op hun business.

Met deze slimme vriend in Microsoft Teams verdwaal je nooit!

Met WorkplaceBuddy in Teams is overschakelen naar Microsoft 365 appeltje-eitje! Met WorkplaceBuddy zorg je ervoor dat je medewerkers e-learnings krijgen die bij hun profiel passen! Als ze vragen hebben kunnen ze direct de chatbot om hulp vragen.

Interesse? We vertellen graag meer!

Over Eshgro

Eshgro is een Cloud Service Provider die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren.

Contact opnemenMeer over Eshgro
Algemeen +31 485 - 47 61 93Servicedesk +31 485 - 56 33 44