Ons gezien in Elsevier
Meer weten?
Bekijk ons dossier over Industry 4.0 en download de whitepaper over 'Groeien met Smart Industry'.
Smart Industry 4.0
Ervaar de Smarter Workplace
Vraag een live demo aan
Welke voordelen en inzichten levert een slimme werkplek voor jouw organisatie? Wil jij ook snel, eenvoudig en veilig (samen)werken? Met het Smarter 365 platform kan het.
Plan nu een live demo met Thijs

Smarter Workplace

Een moderne werkplek waarmee jij meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger samenwerkt

Jouw IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger

Wil jij ook jouw IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger inrichten? Dan heeft Eshgro de oplossing. Wij begeleiden organisaties in hun digitale transformatie en helpen met het inrichten van slimme werkplekken. Onze visie is dat organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden, de winnaars van morgen zijn. Daarom bouwt Eshgro slimme oplossingen die organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger laten (samen)werken in de cloud.

Lees meer

Jij wilt cloud en

dus kies je

“Eshgro heeft aan het begin gestaan van onze reis in de digitale transformatie. Nu staat alles in de cloud.”

Ronald Quik, Managing Director DELTA Safety Training

Download PDF

Nieuws & Blog

Het laatste nieuws van Eshgro, ontwikkelingen in de cloud markt, tips & tricks en meer. Lees de laatste artikelen van ons blog en nieuwscentrum.

Over Eshgro

Eshgro is een Cloud Service Provider die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren.

Contact opnemenMeer over Eshgro

IT als water uit de kraan

Eshgro is ontstaan vanuit de gedachte dat het werken in de cloud eenvoudig moet zijn voor zowel de IT afdeling als iedere medewerker. Organisaties en hun werknemers moeten IT kunnen gebruiken met hetzelfde gemak als water uit de kraan. Flexibel, zorgeloos en gericht op hun business.

Algemeen +31 485 - 47 61 93Servicedesk +31 485 - 56 33 44