Hoe een veilige Moderne Werkplek je helpt om jouw organisatiedoelen te behalen

Een moderne en veilige online werkplek voor Non-profit organisaties

Om in te kunnen spelen op de behoeften van de doelgroep is informatie nodig. Maar die gegevens moeten wel veilig en verantwoord worden ontsloten. Deze nieuwe manier van werken vraagt om een slimme werkplek die klaar is voor de toekomst. Veel Non-profit organisaties zoeken naar passende oplossingen voor de snel toenemende invloed van technologie. Een ‘slimme’ organisatie maakt handig gebruik van de grote hoeveelheid informatie die beschikbaar is. Dat zijn bijvoorbeeld voorspelde verkeers- en bezoekersstromen, maar ook wat gebruikers verwachten van een website of een virtueel event.

De overstap naar cloudtechnologie brengt veel voordelen voor non-profit organisaties mee. Qua kosten en beheer. Eshgro helpt met de digitale transformatie naar een moderne werkplek.

Freemium Smarter Workplace

Stap gratis in onze Smarter Workplace

Met Smarter 365 kun jij sneller, eenvoudiger en veiliger (samen)werken met een Microsoft Modern Workplace. Je krijgt direct inzicht in de kosten en trends per gebruiker, team en applicatie. Daarnaast kun je eenvoudig jouw IT-omgeving beheren door zelf gebruikers aan- of af te melden en groepen te definiëren. Ook kun je snel en geautomatiseerd een digitale werkplek uitrollen op diverse devices, volgens alle compliancy richtlijnen. Zo kun je overal en altijd veilig (samen)werken.

Probeer het nu gratis! Inclusief 30 dagen Microsoft 365 licentie. 

Stap in onze Smarter Workplace en ervaar alle voordelen van het werken vanuit de cloud, of koppel je huidige Office 365 licentie om te profiteren van alle voordelen.

 • Meetbaar sneller

  Geautomatiseerd uitrollen van:
  – devices met Microsoft 365
  – nieuwe gebruikers of uitzetten van oude gebruikers
  – nieuwe Microsoft applicaties
  – de SharePoint omgeving
  – de Teams inrichting

  Huisstijl van jouw organisatie toepassen op de Microsoft omgevingen

 • Meetbaar eenvoudiger

  Single Sign-on Microsoft producten

  Beheer van:
  – gebruikers
  – organisatie groepen
  – Microsoft applicaties

  Inzicht in:
  – gemiddelde kosten per gebruiker
  – aantal devices aangemeld per gebruiker

 • Meetbaar veiliger

  Geautomatiseerd uitrollen van devices conform voorgeconfigureerde security standaarden

  Inzicht in:
  – compliancy per device
  – gebruikers mutaties van de afgelopen 3 maanden
  – rechten op Microsoft applicaties per gebruiker van de afgelopen 3 maanden

  Standaard Intune security profiel voor Windows 10 devices

De voordelen van Smarter 365

Een moderne en veilige online werkplek voor Non-profit organisaties

Non-profit organisaties willen graag inspelen op digitalisering, robotisering en kunstmatige of artificiële intelligentie (AI). Denk aan het digitaal fondswerving, plaats onafhankelijk werken, digitale events en slimme communicatie tools en automatisering. Als non-profit moet je voldoen aan de huidige en toekomstige wet- en regelgeving. De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de AVG, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Benieuwd naar onze Smarter Workplace? Heb jij vragen over jouw huidige IT omgeving, of wil je een demo van ons Smarter365 platform? Plan dan snel een sessie in.