Webinar: De accountancy werkplek van de toekomst

Verdiepende kennissessie

Hoe realiseer ik de moderne accountancy werkplek van de toekomst? In dit webinar zetten wij de stappen voor je op een rij. Schrijf je nu in!

De accountantsmarkt is al enige tijd in verandering. Waar voorheen de focus voornamelijk lag op administratieve taken en controles achteraf — zoals het opstellen en controleren van de jaarrekening — verwacht de klant nu een meer adviserende rol voorafgaand aan beslissingen. Deze andere verwachting vanuit de klant heeft een impact op de bedrijfsvoering van jouw kantoor en op de samenwerking tussen de verschillende disciplines.

Wil jij weten hoe jouw kantoor in kan spelen op deze verandering? Tijdens het webinar gaat onze accountmanager accountancy Max Verbiesen samen met CEO Anton Loeffen dieper in op de moderne werkplek voor jouw accountant. Wij leggen je uit hoe deze werkplek handige tools voor online samenwerken met collega’s en klanten omvat, hoe je concurrentievoordeel behaalt door snelle implementatie van nieuwe functionaliteiten en hoe voorspellende data helpt om jouw klanten van het beste advies te kunnen voorzien.

Deze verdiepende kennissessie staat in het teken van:

  • Online samenwerking binnen en buiten jouw kantoor
  • Snellere implementatie van nieuwe functionaliteiten
  • Smart (voorspellende) data voor jouw accountants
  • Een volledige digitale werkplek
  • Inzicht in de kosten & verbruik
  • Inrichting van veiligheid aan de hand van rollen en rechten

Datum webinar

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Heb je vragen over de Smarter Workplace voor accountants? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen