Webinar: Grip krijgen op je documenten met Microsoft 365

Grip krijgen op je documenten met Microsoft 365

Bij veel organisaties nemen eisen vanuit klanten en vanuit wet- en regelgeving toe. Veilig documentenbeheer speelt hierbij een essentiële rol. Het is uiterst belangrijk om de veiligheid van klantgegevens te kunnen garanderen. Wil je graag praktische tips over hoe je als bedrijf om gaat met compliance en het daarbij behorende documentmanagement? Dan is dit webinar iets voor jou: “Grip krijgen op documenten met Microsoft 365”.

In 60 minuten helpt CEO en oprichter van Eshgro Anton Loeffen je samen met onze partner Thysia op weg met dit thema. In dit webinar gaan we dieper in op compliance en het belang van veilig document beheer. Ook wordt er aandacht besteed aan het documentbeheer binnen Microsoft 365 met SharePoint en het Power Platform. Thysia zal middels twee demo’s laten zien hoe een KMS (kwaliteitsmanagementsysteem) ingericht wordt en hoe hun Intranet Solution werkt. Er volgen praktische tips en natuurlijk is er tijd voor al je vragen.

In deze webinar leer je meer over:
   compliance en documentbeheer;
   documentbeheer in Microsoft 365;
   uitdagingen en risico’s vanuit een documentmanagement perspectief;
   hoe je succesvol samenwerkt met een goed ingericht intranet.

Aanmelden

Dit webinar is al geweest. Wil je meer weten over de inhoud? Laat je gegevens dan achter via onderstaande button. Dan helpen wij je graag verder!

Ik wil meer informatie