Hoe verbeter je de gebruikerservaring van de digitale werkplek?

Webinar

Meld je nu aan voor het webinar 'Hoe verbeter je de gebruikerservaring van de digitale werkplek?'

Een roerig jaar: dat is met recht hoe we 2020 kunnen omschrijven. Covid-19 maakte dat digitaal werken in een absolute versnelling is gekomen. Veel processen die normaal op kantoor plaatsvonden, spelen zich nu (noodgedwongen) online af: van vergaderen tot samenwerken aan documenten.

Microsoft 365 en Microsoft Teams zijn veelal snel uitgerold met weinig begeleiding. Er was bij veel organisaties simpelweg geen tijd voor. Ook was de kennis intern niet altijd aanwezig. Dit is zonde: er kan vaak veel meer met het Microsoft 365 pakket dan veel mensen weten!

2021: het is nu tijd voor verandering!

Haal ook met je hele organisatie meer uit Microsoft 365. In dit webinar laten we je zien welke mogelijkheden er zijn om meer uit de digitale werkplek te halen. Een voorbeeld hiervan is de chatbot van WorkplaceBuddy die altijd klaarstaat binnen Teams om jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast kan deze chatbot je doorverwijzen naar relevante e-learnings. Hiermee is elke medewerker snel up-to-speed en kan je beter samenwerken als organisatie.

In deze webinar leer je:
    wat de voordelen van een moderne, digitale werkplek zijn.
    hoe je Teams kan inzetten om tijd te besparen en productiever samen te werken.
    hoe de proactieve chatbot jouw digitale vaardigheden en die van jouw collega’s analyseert.
    hoe de chatbot antwoord geeft op al jouw Microsoft 365 vragen.
    hoe de app een persoonlijk leerpad creëert aan de hand van jouw zoekgedrag door specifieke e-learnings aan te bieden.

Aanmelden voor het webinar

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Wil je meer informatie over adoptie en WorkplaceBuddy? Lees dan deze pagina of neem contact op.

Contact opnemen