Hoe verhoog je de adoptie en kennis van Microsoft 365?

Webinar

Meld je aan voor onze webinar “Hoe verhoog je de adoptie en kennis van Microsoft 365?”

De implementatie van nieuwe tools is normaal gesproken een totaalproces waarbij vooraf het startpunt en eindpunt bepaald worden. Vanwege Corona moesten veel organisaties echter plotseling vanuit huis gaan werken. Nieuwe technieken werden geforceerd en versneld uitgerold en medewerkers moesten ineens aan de slag met nieuwe samenwerkingstools zoals Microsoft Teams. Dit gebeurde veelal niet gefaseerd, waardoor de tools organisatiebreed niet altijd goed geadopteerd zijn.

De vraag hoe je nieuwe technieken implementeert en de adoptie hiervan stimuleert is sowieso interessant. In het webinar “Hoe verhoog je de adoptie en kennis van Microsoft 365” gaat Günter Vos (CCO) hier verder op in. Ben jij benieuwd hoe je de implementatie van Microsoft 365 tools goed kunt begeleiden? Meld je dan aan voor ons webinar.

Wat ga je leren?

Tijdens een online sessie van 45 minuten laat Günter je zien hoe je de adoptie en kennis van Microsoft 365 binnen je organisatie vergroot. Hoe kom je op een effectieve wijze van A naar B? Welke stappen en tools helpen je daarbij? Tijdens het webinar geeft Günter een live demonstratie van Rob & Elize: een chatbot en e-learning platform binnen Teams, waarmee je extra kennis in huis haalt om het gebruik van Microsoft 365 tools te optimaliseren en adoptie te stimuleren.

Wil jij leren hoe je:

   een veranderproces op basis van het ADKAR model kan doorlopen?
    eenvoudig extra kennis in huis haalt waar het hele bedrijf profijt van heeft?
    het gebruik van Microsoft 365 naar een hoger niveau tilt?
    Teams kan inzetten om tijd te besparen en productiever te zijn?
    de adoptie van Microsoft 365 applicaties vergroot?
    al jouw vragen over Microsoft 365 aan Rob de chatbot stelt?
    het e-learning platform Elize kan gebruiken om jouw kennis te vergroten?

Aanmelden voor het webinar

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Wil je meer weten over de adoptie van Microsoft 365? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen