Smarter Workplace voor groothandels

Webinar

Meld je nu aan voor onze webinar 'Smarter Workplace voor groothandels'

Voor groothandels is het van groot belang dat een IT omgeving stabiel en continu beschikbaar is. Want ook buiten winkel- en kantoortijden gaat het werk immers gewoon door. Er worden bestellingen geplaatst en leveringen zijn onderweg. Vanwege concurrentie en de steeds hogere eisen van de consument, is procesautomatisering ook een belangrijke factor. Wanneer jij de winnaar van morgen wilt zijn, zul je moeten nadenken over slimme toepassingen op het gebied van IT. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je — zonder investeringen in nieuwe servers — altijd met de nieuwste versie van je ERP systeem werkt?

Vanwege de COVID-19 maatregelen zijn we allemaal zoveel mogelijk thuis aan het werk. Ook groothandels doen dat gedeeltelijk. Kantoor- en commerciële medewerkers kunnen hun werkzaamheden namelijk vanuit huis uitvoeren. Een flexibele IT omgeving waarbij je snel een eenvoudig werkplekken kunt op- en afschalen is dan belangrijk. IT is dan geen belemmering, maar werkt vóór jou. Of het nu om die thuiswerkplek gaat, of een werkplek op een externe locatie (wanneer de COVID-19 maatregelen worden versoepeld).

Tijdens het webinar gaat Ken Direks (accountmanager groothandels) dieper in op de smarter workplace voor groothandels.

Tijdens deze webinar krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe haal je meer uit jouw online werkplek?
  • Hoe kun je sneller werkplekken uitrollen?
  • Hoe beheer je eenvoudiger je Microsoft omgeving?
  • Hoe wordt jouw IT omgeving flexibel en schaalbaar?
  • Hoe beheer je eenvoudig alle devices binnen jouw organisatie?
  • Hoe zorg je ervoor dat je altijd met de nieuwste versie van je ERP systeem werkt?

Datum webinar

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Heb je vragen over de Smarter Workplace voor groothandels? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen