Webinar: Smarter Workplace

De Smarter Workplace

Digitale transformatie

Wat in de vorige eeuw nog tot science fiction behoorde, is nu werkelijkheid. Nadat de mensheid lange tijd een periode van landbouw kende met zeer beperkte hulpmiddelen, kwamen steeds korter wordende periodes van mechanisatie, automatisering en informatisering. Momenteel zitten we in de fase van exponentiële groei. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. Zelfsturende auto’s, drones die pakketjes afleveren, digitale assistenten die je gesproken opdrachten kunt geven om iemand te bellen, een restaurant te reserveren of een betaling te doen: het is allemaal mogelijk.

Informatie- en communicatietechnologie (ICT) is een wezenlijk onderdeel geworden van vrijwel elk product of dienst en vrijwel iedere organisatie. Door de razendsnelle, technologische veranderingen dient een ICT-omgeving oneindig flexibel te zijn en tegelijkertijd altijd veilig en continu beschikbaar. De snel veranderende ICT-markt vereist dan ook een vooruitstrevende visie op ICT. Hierbij is de focus enorm verschoven van technische kenmerken naar functionele voordelen. Als ICT ingezet wordt om de waarde van een organisatie te verhogen, behoort de organisatie tot de winnaars van morgen, is onze overtuiging.

Wat is een Smarter Workplace?

Eshgro levert met de Smarter Workplace alle unieke bouwblokken om de ideale digitale werkomgeving te creëren. Deze werkomgeving is onderscheidend op het gebied van snelheid, eenvoud en veiligheid. Naast de standaard Microsoft applicaties en gangbare web-gebaseerde applicaties, worden ook de specifieke bedrijfsapplicaties ondersteund.

De werkplek bestaat uit vier hoofdonderdelen:

 1. Microsoft Modern Workplace;
 2. De bedrijfsspecifieke applicaties;
 3. Het unieke en gepatenteerde Eshgro Smarter 365 platform;
 4. Digital Process Automation.

Wat zijn de voordelen van een Smarter Workplace?

De overstap naar een Smarter Workplace levert jou als IT-manager veel voordelen en kansen op. Met de tools die binnen een slimme werkplek beschikbaar zijn, kun je jouw organisatie namelijk veilig, productief en effectief laten (samen)werken. Door te focussen op functionele voordelen in plaats van techniek, optimaliseer je processen binnen de organisatie en help je de IT naar een hoger niveau. Andere voordelen zijn:

 • Er is meer ruimte en tijd voor innovatie binnen de organisatie. Zo kun je bijvoorbeeld een grotere rol spelen bij de adoptie van de moderne werkplek binnen de organisatie;
 • De kosten voor IT zijn schaalbaar en afgestemd op het daadwerkelijke gebruik;
 • Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je IT-systeem. Werkplekken worden bijvoorbeeld geautomatiseerd en veilig uitgerold op basis van vooraf gedefinieerde rollen en rechten;
 • Je kunt beter inspelen op de behoeftes van klanten en andere stakeholders;
 • Je maakt gebruik van smart en voorspellende data;
 • Er is snellere implementatie van nieuwe functionaliteiten voor alle medewerkers.

Wat ga ik leren in dit webinar?

In het webinar “De Smarter Workplace” legt Thijs Bisseling (Solution Consultant bij Eshgro) uit hoe een Smarter Workplace is opgebouwd en welke voordelen dit oplevert voor jouw organisatie. Hij licht tevens toe hoe het Smarter 365 platform ervoor zorgt dat jouw organisatie meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger (samen)werkt met een Microsoft Modern Workplace als basis van de werkplek.

Aanmelden voor het webinar

Dit webinar vindt plaats op 29 maart 2022 van 11.00 tot 12.00 uur via een Microsoft Teams live event. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via het formulier. Je ontvangt vervolgens een e-mail met meer informatie en een deelnamelink. Tot dan!

Aanmelden

 • Velden met een * zijn verplicht
  Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.