WVD in a Day

Workshop

Windows Virtual Desktop

Met Windows Virtual Desktop maak je op efficiënte en vooral veilige wijze van ieder device een complete werkplek. Daarmee bedoelen we niet alleen devices die door een organisatie beschikbaar gesteld en gemanaged worden, maar ook persoonlijke devices zoals iPads, laptops en Android tablets. Met de juiste security-instellingen zijn deze namelijk prima te gebruiken. Heb je jouw eigen device niet bij de hand? Dan kun je zelfs via een moderne webbrowser bij je werkplek komen. Windows Virtual Desktop is de door Microsoft gemanagede oplossing die dit alles mogelijk maakt.

Met onze Smarter 365 oplossing is het mogelijk om vanuit de Store in de Smarter 365 portal snel en eenvoudig één of meerdere Windows Virtual Desktop applicaties aan te schaffen. Na het plaatsten van een order rollen wij volledig automatisch een complete Windows Virtual Desktop omgeving uit en krijgen gebruikers een seintje dat ze in kunnen loggen. Smarter 365 klanten hoeven zich dus niet druk te maken over de techniek die hierbij komt kijken.

Workshop op maat: WVD in a Day

In de workshop “WVD in a Day” laten we je graag zien wat de mogelijkheden van Smarter 365 in combinatie met Windows Virtual Desktop zijn. Maar we zoomen natuurlijk vooral in op wat er allemaal mogelijk is met Windows Virtual Desktop. Daarnaast hebben we een aantal leuke demo’s waarmee je de look & feel van Windows Virtual Desktop zelf ervaart. Er is volop ruimte tot het stellen van vragen.

Kortom: wil je weten wat de mogelijkheden van Windows Virtual Desktop zijn? Ben je benieuwd naar de architectuur rondom Windows Virtual Desktop én wil je de look & feel ervaren? Of heb je gewoon nog een hoop vragen rondom het onderwerp Windows Virtual Desktop? Dan is dit de juiste workshop voor jou!

 

Wat ga ik leren?

De online workshop ‘WVD in a Day’ is gratis en vindt plaats via Microsoft Teams. Tijdens een sessie van 2 uur gaan Azure & Modern Workplace Engineer Manfred de Laat, Solution Consultant Thijs Bisseling en Azure Cloud Egineer Leon Jansen in op onderstaande onderwerpen. Daarnaast ga je ook zelf aan de slag en kun je al jouw vragen stellen.

Agenda

  • Korte introductie over Windows Virtual Desktop;
  • Voorbeeld van WVD architecture (best practice);
  • Demo van de Azure portal — hierbij tonen we een voorbeeld van een WVD omgeving met de 15 meest gangbare apps;
  • Demo van het Smarter 365 platform — hierbij ligt de focus op automatisering en standaardisering en laten we je zien hoe je legacy apps via een virtual desktop ontsluit vanuit de public cloud;
  • Q&A met Manfred, Thijs en Leon.

Reserveer jouw plek

De workshop “WVD in a Day” vindt plaats op dinsdag 9 maart en dinsdag 30 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan. Kies de juiste datum en vul het formulier in. Je ontvangt van ons dan per e-mail meer informatie en instructies over je deelname aan de workshop.

Let op: omdat we graag zoveel mogelijk kennis met je willen delen in een beperkte tijd, is er per workshop plek voor maximaal 10 deelnemers. Wees er dus snel bij 😉

Aanmelden

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.