Bescherm jouw organisatie tegen AI-gegenereerde phishingaanvallen

Bescherm je organisatie tegen opkomende AI-dreigingen

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) heeft een revolutie teweeggebracht in hoe we zakendoen en communiceren. Het biedt immense voordelen, zoals het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het personaliseren van klantervaringen. Echter, naast deze voordelen hebben cybercriminelen nieuwe mogelijkheden ontdekt om AI te misbruiken voor kwaadwillende doeleinden.

Alsmaar stijgende dreiging

Eén van de meest verontrustende ontwikkelingen rondom AI is de opkomst van intelligente phishingaanvallen. Hierbij wordt AI gebruikt om overtuigende en gepersonaliseerde e-mails op te stellen. Deze e-mails lijken afkomstig te zijn van vertrouwde bronnen, maar verbergen kwaadaardige bedoelingen.

In de bovenstaande grafiek is te zien dat het aantal phishingaanvallen de afgelopen jaren sterk is toegenomen. De verwachting is dat dit in de komende jaren nog sterker zal stijgen.

In deze two-pager

Bij Eshgro begrijpen we de groeiende bezorgdheid over deze nieuwe generatie cyberdreigingen. Daarom hebben we een two-pager opgesteld met hierin waardevolle inzichten en 6 praktische verbeterpunten om je organisatie te beschermen tegen deze opkomende AI-dreigingen.

Benieuwd naar onze tips?

Met onze diepgaande kennis helpen we organisaties om voorop te blijven in het continu veranderende technologische landschap. Vul het bijgevoegde formulier in en ontvang direct onze 6 tips om je organisatie beter te beschermen.

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.