04 juli 2017
Blog

Als advocaat bewezen veilig naar de Cloud

Het is niet vreemd dat u als modern advocatenkantoor met een gezonde groeiambitie graag mee wilt blijven gaan met de standaard van de markt. Dat geldt ook voor uw IT. Wilt u nu en in de (nabije) toekomst kunnen blijven voldoen aan alle gestelde eisen op IT gebied dan komt u op gegeven moment voor de keus te staan: Gaat u investeren in uw huidige IT-platform of maakt u de overstap naar de Cloud?

Bewijsbare zekerheid op gebied van veiligheid

Alle informatie in de Cloud plaatsen is voor u als advocatenkantoor een hele stap die ongetwijfeld een heleboel vragen oproept. Als advocaat heeft u geheimhouding immers hoog in het vaandel staan en weet u als geen ander hoe belangrijk het is om te allen tijde te kunnen voldoen aan de eisen die door de branche en uw klanten worden gesteld aan de veiligheid. Wanneer u overweegt om al uw data- en privacygevoelige informatie in de Cloud te plaatsen wilt u de absolute garantie dat veiligheid en compliancy geborgd zijn. Door samen te werken met een ISAE3402 type I & II gecertificeerde partij, zoals Eshgro, die voldoet aan de top van de norm op het gebied van veiligheid en compliancy staat uw data gegarandeerd veilig. Bovendien weet u dan zeker dat alle data geplaatst wordt in een uiterst veilig datacentrum in Nederland.

Altijd en overal werken met uw vertrouwde applicaties

Veiligheid en compliancy zijn echter niet de enige uitdagingen die op uw pad komen wanneer u overweegt om de stap naar de Cloud te maken. U moet er ook op kunnen vertrouwen dat continuïteit gewaarborgd is, zodat u altijd en overal kunt blijven werken; wat er ook gebeurt. Alleen dan kunt u 24/7 alles uit uw business blijven halen. Met het technisch superieure Cloud platform van Eshgro met back-up zekerheid van HP kunt u daar volledig van op aan. Bovendien maakt u dankzij dit platform altijd gebruik van de laatste software versies en de nieuwste applicaties. Daarnaast kunt u op elk moment op iedere plek blijven werken met de voor u bekende software uit de advocatenbranche en heeft u ook nog eens de beschikking over 600 andere applicaties.

Reference Case: Bierman Advocaten

Bent u benieuwd naar wat de overstap naar de Cloud voor u als advocatenkantoor kan betekenen? Bekijkt u dan eens deze reference case van Bierman Advocaten uit Tiel. Met behulp van de Cloud wisten zij hun beoogde groeiambitie te realiseren.