04 juli 2017
Blog

Blik op de Cloud trends van 2015

Big data, Internet of Things, kostenbesparingen en meer budget voor cloud-oplossingen zijn slechts enkele ontwikkelingen die zich in 2015 zullen voor doen. Benieuwd naar deze en andere cloud trends die ons te wachten staan in 2015? Lees het in de top 5 artikelen van December.

 

Trends voor 2015: Meer grip op de cloud, inzichten uit Big Data en ROI op IoT

Met de kerstperiode voor de deur en het nieuwe jaar in zicht zijn er voor 2015 een aantal belangrijke technologische trends te zien. Strategische netwerkinvesteringen, inzichten uit Big Data, een bredere toepassing van IoT en het tegengaan van cybercriminaliteit behoren tot deze trends. Benieuwd naar deze ontwikkelingen?
Lees meer

Cloud levert middelgrote bedrijven kostenbesparing op van 25 procent

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met een cloud-oplossing een kostenbesparing van 25% realiseren en bij één op de vijf bedrijven loopt dit percentage zelfs op naar 50%. Desondanks maakt slechts 20% van de bedrijven gebruik van een ERP-oplossing in de cloud. Waarom?
Lees meer

As a Service sector biedt kansen voor kleinere ICT dienstverleners

Kleinere ICT dienstverleners moeten keuzes maken om zich te onderscheiden. Kiezen voor een grootschalig dienstenaanbod of een specialistische rol? Dit laatste biedt kansen voor de kleinere bedrijven. Zij doen er daarom verstandig aan om zich te specialiseren en daarmee hun positie in de makt te verstevigen.
Lees meer

Cloud computing: Feiten en Cijfers

Ruim 65% van de bedrijven heeft applicaties of infrastructuur in de cloud draaien, tegenover 57% in 2012. Bovendien zullen bedrijven in 2015 een kwart van het IT-budget toewijzen aan cloud-oplossingen. Lees het volledige artikel voor meer cijfers.
Lees meer

Profiteer van de kracht van de personal cloud

Het gebruik van verschillende devices vanaf verschillende locaties heeft bijgedragen aan een transformatie van de werkplek: de personal cloud. Ontdek de effecten van deze veranderingen en profiteer van de voordelen van de personal cloud.
Lees meer

 

Wilt u elke dag cloud nieuws lezen? Volg ons dan op Twitter via www.twitter.com/eshgro!