04 juli 2017
Blog

Door de Cloud stellen klanten andere eisen aan de moderne IT-reseller

Cloud: van techniek naar business

In  de meest recente uitgave van CBM, het magazine voor IT-resellers, gaat de CEO van Eshgro dieper in op zijn visie op de IT-markt. Vooral vanwege de doorbraak van cloud computing, is er een transformatie op gang gekomen in de IT die elke reseller op den duur gaat raken.

In 2004 zag Anton Loeffen al dat de vraagstukken van zijn klanten begonnen te veranderen en Eshgro is dat jaar gestart met de ontwikkeling van een cloud platform. De afgelopen tien jaar hebben de professionals van Eshgro zich elke dag ingezet om dit platform verder te verbeteren, met als resultaat een betrouwbare omgeving waar duizenden gebruikers elke dag verbinding mee maken. De vragen van klanten gingen steeds meer over zaken zoals veiligheid, privacy, compliancy, connectiviteit en of zij wel hun eigen applicaties konden gebruiken in de cloud. Die laatste vraag heeft geresulteert in het feit dat er op dit moment al meer dan 500 bedrijfsapplicaties draaien in de cloud van Eshgro. Technische vragen over bijvoorbeeld servertype zijn eigenlijk niet meer aan de orde.

Kansen voor resellers

Eshgro verkoopt haar diensten uitsluitend via resellers, die ook steeds meer inzien dat de focus verschuift van techniek naar de echte business van de klant. Door hun eigen dienstenportfolio te bouwen bovenop het innovatieve cloud platform van Eshgro, ontstaan er kansen voor resellers, maar ook voor bijvoorbeeld softwareontwikkelaars.

Meer weten? Het volledige interview met Anton Loeffen is te downloaden door op de knop hieronder te klikken.

DOWNLOAD HET ARTIKEL