Eshgro Cloud Service Provider

ICT voor notarissen

Alle notariële applicaties in je eigen online werkplek. Snel, eenvoudig en veilig.

Gespecialiseerde ICT-oplossingen voor notarissen

In de wereld van het notariaat, waar nauwkeurigheid, vertrouwelijkheid en compliance de hoogste prioriteit hebben, zijn betrouwbare ICT-oplossingen essentieel. Eshgro begrijpt de unieke eisen van notariskantoren en biedt gespecialiseerde ICT-diensten die deze cruciale aspecten van je praktijk ondersteunen en verbeteren.

Met onze geavanceerde cloudoplossingen kun je genieten van veilige en efficiënte digitale dossierbeheer systemen, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot documenten en gegevens, terwijl je de vertrouwelijkheid van je cliënten waarborgt. Onze oplossingen zijn ontworpen om de dagelijkse operaties van notariskantoren te stroomlijnen, van documentbeheer tot klantcommunicatie.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat je ICT-infrastructuur voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving, waaronder de GDPR, zodat je praktijk niet alleen efficiënter, maar ook compliant functioneert. Ontdek hoe Eshgro’s ICT-oplossingen je kunnen helpen bij het leveren van topkwaliteit dienstverlening in het notariaat, met de zekerheid dat je technologie je professionele standaarden weerspiegelt.

Sneller

Eenvoudiger

Veiliger

“Het is belangrijk om open te staan voor het optimaliseren van je IT omgeving. Het vak verandert niet, alleen de manier waarop je er tegenaan kijkt.”

ICT Notaris referentie ruud hofmans
Ruud Hofmans
IT Manager bij Bol Adviseurs

Digitalisering in de notarisbranche

Door het uitbesteden van IT-beheer houden notarissen IT-kosten onder controle. Een cloud hosting provider kan je helpen werk uit handen te nemen zodat jouw organisatie niet meer hoeft na te denken over het maken van back-ups, synchroniseren van bestanden of hoe je te beschermen tegen virussen en aanvallen van cybercriminelen.

Een ander voordeel van de notaris cloud is de mogelijkheid om samen te werken. Of je nu thuis of onderweg bent, je hebt overal toegang tot je bestanden. Dat maakt het makkelijk om samen te werken of om iemand even snel naar een van jouw documenten te laten kijken. Door de synchronisatie zijn aanpassingen in de cloud zichtbaar op alle computers in het netwerk die de rechten hebben om de desbetreffende bestanden in te zien.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud