Eshgro Cloud Service Provider

ICT voor de zorg

Alle accounting applicaties, snel en eenvoudig. Veilig naar de cloud.

Gespecialiseerde ICT-oplossingen voor de zorg sector

In een snel evoluerende sector waar precisie en regelgeving de dienst uitmaken, biedt Eshgro ICT-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van accountants. Met een breed scala aan diensten garanderen we dat jouw praktijk niet alleen aan de huidige eisen voldoet, maar ook klaar is voor de toekomst.

Met ons Smarter365 platform krijg je meer grip op en inzicht in jouw IT. Zo kun je sneller inspelen op marktontwikkelingen, waardoor jij beter je business kan aansturen.

Sneller

Eenvoudiger

Veiliger

“Na een aanbestedingstraject zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Eshgro als inhoudelijk deskundige partner op het gebied van ICT. Dat biedt onze organisatie ruimte om onze aandacht en focus te leggen op onze zorgprocessen.”

ICT zorg referentie Geert heikamp Woonzorg Flevoland
Geert Heikamp
functioneel coördinator van Woonzorg Flevoland

Veilig (blijven) werken in de zorg

Binnen de zorgsector werkt men met strikt vertrouwelijke informatie, zoals medische gegevens. Steeds meer werknemers in de zorg willen op verschillende plaatsen kunnen inloggen: vaak is het een stuk efficiënter om in instellingen of bij patiënten thuis direct de administratie bij te werken. De noodzaak om deze gegevens beschikbaar, integer en vertrouwelijk te houden is dus vanzelfsprekend van essentieel belang. De publieke en private cloud diensten van Eshgro en de beheersorganisatie die hiervoor nodig is, zijn ISO 27001, maar nog belangrijker, NEN 7510 gecertificeerd. De Smarter Workplace is een moderne cloud werkplek die bij uitstek geschikt is voor de zorg.

Hoe zorginstellingen in 5 stappen meer grip krijgen op hun IT-kosten

Hoe zorginstellingen in 5 stappen meer grip krijgen op hun IT-kosten

Veilige digitale communicatie in de zorg

Veilige digitale communicatie in de zorg

Data zorginstelling bij leverancier veilig

Is data veilig bij de hybride werkplek leverancier van jouw zorginstelling?

Wat kost een online werkplek

Wat kost een online werkplek en wat levert het op?

Smarter workplace voor de zorg

Smarter workplace voor de zorg

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud