Referentie Case

Altronic ICT en Telecom

Altronic is een ICT en telecom dienstverlener gevestigd in Hendrik Ido Ambacht. De directie van Altronic kiest voor Eshgro als partner bij het leveren van zakelijke cloudoplossingen. “Door samen te werken met Eshgro zijn we in staat klanten te bedienen, die we eerder niet konden bereiken,” aldus Sjoerd Swart en Gert de Jong, directie van Altronic.

Altronic is sinds 1991 actief en heeft jarenlange ervaring en brede kennis van de ICT-telecommarkt. Zij ondersteunen organisaties bij het adviseren, leveren, implementeren en beheren van innovatieve ICT- en telecomoplossingen. Hun praktische benadering maakt het mogelijk dat klanten gebruik kunnen maken van betaalbare en innovatieve oplossingen. Naast de vele klanten uit het bedrijfsleven bedient Altronic ook organisaties in de overheids- en zorgsector.

Download de Referentie Case van Altronic ICT en Telecom

Altronic

Groeiplannen

De directie van Altronic heeft ambitieuze groeiplannen en wil zodoende ook steeds grotere organisaties bedienen. Maar bij een nieuwe markt komen ook nieuwe hindernissen en klantvragen.

“Enterprise organisaties stellen vaak specifieke eisen op het gebied van bijvoorbeeld certificeringen, continuïteit en service levels. Om hieraan te voldoen moesten we grote investeringen doen in onze organisatie en techniek. Dat zou risico’s opleveren die we liever niet wilden nemen. De samenwerking met Eshgro biedt ons de middelen om aan de eisen van deze organisaties te voldoen, zonder dat we zelf hoeven te investeren.”

Altronic

“Door samen te werken met Eshgro zijn we in staat klanten te bedienen, die we eerder niet konden bereiken.”

Sjoerd Swart en Gert de Jong
Directie Altronic ICT en Telecom

Download Referentie Case
Altronic

Word ook partner van Eshgro!

Succesvol cloud oplossingen verkopen en leveren? Ontdek de voordelen van een partnership met Eshgro.

Partner wordenContact