Referentie Case

Eosta

Eosta, gevestigd in Waddinxveen, is als groothandel Europees marktleider op het gebied van biologische fruit en groente. De organisatie telt ruim 100 medewerkers. Het applicatielandschap bestaat uit o.a. Microsoft Dynamics NAV 2018 (ERP), Microsoft Office, K2, Advanced Forms, Teams, SharePoint, HIPIN en UiPath.

Eosta is Eshgro-klant van het eerste uur en betrokken bij vele nieuwe stappen die er in het afgelopen decennium gezet zijn. En niet alleen als klant, maar ook als klankbord. “Het IT-landschap verandert continu en Eshgro helpt ons die veranderingen te kunnen implementeren,” aldus IT manager Joan Duffhues.

Download referentie case

Reis naar de cloud

Eosta heeft als voorloper op het gebied van cloud veel ervaring met alle mutaties in de afgelopen jaren. Op de vraag hoe Joan Duffhues hier naar kijkt, antwoord hij: “Eén ding heb ik wel geleerd, het is nooit af. Het IT-landschap verandert continu en daarin is de reis naar de cloud wel het meest duidelijke voorbeeld. Toen wij met Eshgro startten, kozen we voor de private cloud omgeving in het datacenter van Eshgro. Ondertussen maken wij ook steeds meer gebruik van de public cloud van Microsoft Azure.”

“Eshgro zorgt als het ware dat de automatisering van de automatisering optimaal geregeld is. Die exercitie zouden we alleen veel moeilijker kunnen uitvoeren.”

Joan Duffhues, IT Manager Eosta

Download de referentiecase

Benieuwd hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien?

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan groeien met cloud? Stel zelf jouw unieke cloud samen. Je selecteert jouw organisatie, jouw applicaties en jouw eisen op het gebied van veiligheid, mobiliteit en support. Op basis daarvan ontvang je een transparante prijs per gebruiker per maand. Ontdek wat de Smarter Workplace voor jou kan betekenen.

Whitepaper Smarter Workplace voor Groothandels