Referentie Case

Werving & Selectiebureau Personato

"Eshgro geeft de beste invulling aan onze inhoudelijke wensen."

De verhuizing naar een nieuw pand in 2010 was voor Personato Werving en Selectie hét moment om te investeren in een eigentijdse ICT-infrastructuur. Lees alles over de samenwerking en de slimme IT-oplossingen van Eshgro in de Referentie Case.

Download de Referentie Case van Personato

Personato

IT moet onze processen ondersteunen, niet leiden.

Voor veel ondernemers is niets zo belangrijk als het aannemen van goed personeel. Toch blijft de weg ernaartoe vaak lastig , merkt Jeroen Tijink, Operationeel Directeur van Personato Werving en Selectie. “We nemen voor veel bedrijven het complete recruitment-proces over. Al is dat voor veel bedrijven vaak nog net een stap te ver, bang als ze zijn om alles uit te besteden. Toch gaan wij om met onze IT zoals onze klanten omgaan met hun recruitment: het over laten aan de professionals die er hun core-business van maken.”

Personato

"Wij vertrouwen onze IT toe aan de professionals die er hun core-business van hebben gemaakt."

Jeroen Tijink
Operationeel Directeur Personato

Download Referentie Case
Personato

Benieuwd hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien?

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan groeien met cloud? Stel zelf jouw unieke cloud samen. Je selecteert jouw organisatie, jouw applicaties en jouw eisen op het gebied van veiligheid en mobiliteit. Op basis daarvan ontvang je een transparante prijs per gebruiker per maand. Neem direct contact met ons op.

Contact