Referentie Case

Woonzorg Flevoland

Woonzorg Flevoland biedt een breed aanbod van diensten en activiteiten op het gebied van zorg, wonen en welzijn in hun moderne woonzorglocaties en via thuiszorg in Lelystad en Almere. De organisatie zet zich in voor ouderen en mensen met een lichamelijke en psychogeriatrische zorgvraag. Dankzij de zorg en ondersteuning van Woonzorg Flevoland kunnen cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.

Voor Woonzorg Flevoland is innoveren vanzelfsprekend. Met een eigentijdse visie op zorg en welbevinden, zorgen zij ervoor dat de kwaliteit van leven van hun cliënt verbeterd wordt. Woonzorg Flevoland gaat uit van mogelijkheden en is flexibel bij het voorzien in wensen de van cliënten. Daarbij maken zij gebruik van de nieuwste inzichten en technologieën, om zo hun zorg en diensten nog beter te maken en af te stemmen op de wensen van cliënten.

Download referentiecase

Focus op zorgprocessen

“Om te kunnen inspelen op maatschappelijke veranderingen en op het gebied van wet- en regelgeving, moet je als zorgdienstverlener je ICT goed op orde hebben. Na een aanbestedingstraject op basis van Best Value Procurement zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Eshgro (voorheen Diabolo ICT) als onze inhoudelijk deskundige partner op het gebied van ICT. Dat biedt onze organisatie ruimte om onze aandacht en focus te leggen op onze zorgprocessen”, aldus Geert Heikamp, functioneel coördinator van Woonzorg Flevoland. “Je gaat niet inkopen op traditionele wijze aan de hand van een lijst met voorwaarden of een programma van eisen, maar met ruimte voor de leverancier om op kwaliteit het verschil te maken”, aldus Marcel Walker, projectbegeleider Woonzorg Flevoland.

Hoe Eshgro bijdraagt aan innovatie in de zorg

Eshgro richt zich op innovatie in de zorg. We ondersteunen bij het ontwikkelen en inrichten van innovatieve systemen waar mensen met een zorgwens écht wat aan hebben. Zorg en ICT gaan daarbij hand in hand. Samen met zorgorganisaties gaan we voor uitstekende resultaten.

Best value procurement

We gaan uit van iemands kennis, ervaring en talent.

Moderne omgeving

De ambitie van Woonzorg Flevoland is vertaald naar een moderne ICT-omgeving. Deze wordt beheerd in een samenwerking tussen Eshgro en HP Enterprise. Met zijn allen dragen we zo bij aan innovatie in de zorg.

Samenwerken

Wij staan naast elkaar en kunnen elkaar zo ondersteunen bij het waarmaken van onze beloften in ICT en zorg.

Vertaalslag

Complexe ICT-termen zijn niet voor iedereen even begrijpelijk. Wij gebruiken begrijpelijke taal en zorgen zo voor een duidelijk verhaal voor iedereen.

Lange termijnrelatie

Wij zijn betrokken bij de zorg en beschikken over de juiste kennis om passend advies te geven. Deze eigenschappen maken een lange, betrouwbare relatie mogelijk.

"Door deze manier van aanbesteden krijg je een partner met oog voor kwaliteit en gaat het om een passende oplossing te vinden voor wat wij gezamenlijk tegenkomen in ons werk. Anders gezegd: hoe kunnen wij er samen voor zorgen dat wij elkaars beloften waarmaken?"

Geert Heikamp en Marcel Walker, Woonzorg Flevoland

Benieuwd wat de cloud voor jouw organisatie kan betekenen?

Benieuwd hoe jij jouw organisatie meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger
kan laten (samen)werken? Ontdek wat de Smarter Workplace voor jou kan betekenen.

Whitepaper Smarter workplace voor de zorg