Eshgro Cloud Service Provider

Woonzorg Flevoland: Een moderne ICT-omgeving in de private cloud

Voordelen van Eshgro's ICT-oplossingen voor Woonzorg Flevoland

“Door deze manier van aanbesteden krijg je een partner met oog voor kwaliteit en gaat het om een passende oplossing te vinden voor wat wij gezamenlijk tegenkomen in ons werk. Anders gezegd: hoe kunnen wij er samen voor zorgen dat wij elkaars beloften waarmaken?”

Woonzorg Flevoland referentie Geert Heikamp en Marcel Walker
Geert Heikamp en Marcel Walker
Woonzorg Flevoland

Hoe Eshgro bijdraagt aan innovatie in de zorg

Eshgro richt zich op innovatie in de zorg. We ondersteunen bij het ontwikkelen en inrichten van innovatieve systemen waar mensen met een zorgwens écht wat aan hebben. Zorg en ICT gaan daarbij hand in hand. Samen met zorgorganisaties gaan we voor uitstekende resultaten.

✓ Best value procurement

We gaan uit van iemands kennis, ervaring en talent.

✓ Moderne omgeving

De ambitie van Woonzorg Flevoland is vertaald naar een moderne ICT-omgeving. Deze wordt beheerd in een samenwerking tussen Eshgro en HP Enterprise. Met zijn allen dragen we zo bij aan innovatie in de zorg.

✓ Samenwerken

Wij staan naast elkaar en kunnen elkaar zo ondersteunen bij het waarmaken van onze beloften in ICT en zorg.

✓ Vertaalslag

Complexe ICT-termen zijn niet voor iedereen even begrijpelijk. Wij gebruiken begrijpelijke taal en zorgen zo voor een duidelijk verhaal voor iedereen.

✓ Lange termijnrelatie

Wij zijn betrokken bij de zorg en beschikken over de juiste kennis om passend advies te geven. Deze eigenschappen maken een lange, betrouwbare relatie mogelijk.

Gerelateerd

Ga naar de inhoud