crm.workspace

Ervaar de Smarter Workplace
Vraag een live demo aan
Welke voordelen en inzichten levert een slimme werkplek voor jouw organisatie? Wil jij ook snel, eenvoudig en veilig (samen)werken? Met het Smarter 365 platform kan het.

Plan nu een live demo met Thijs

Plaats al je CRM systeem- en/of kantoorapplicaties eenvoudig én snel in de cloud met CRM Workspace.

Jouw online werkomgeving goed geregeld met CRM Workspace

Ga snel aan de slag met jouw kantoorapplicatie(s) met CRM Workspace en creëer jouw online werkplek.

6 redenen waarom Eshgro de juiste keuze is

Eshgro is ontstaan vanuit de gedachte dat het werken in de cloud eenvoudig moet zijn voor zowel de IT afdeling als iedere medewerker. Alle applicaties, snel en eenvoudig, veilig in de cloud. Gewoon Select – Click – Go Eshgro.

Lees over de voordelen

Waarom Eshgro

CRM Workspace

Overal, altijd en vanaf ieder device toegang tot de informatie over je klanten in een CRM-systeem. Dat is extreem belangrijk om je verkopers zo efficiënt mogelijk te laten werken!

Met de CRM workspace van Eshgro breng je jouw klantcontact-applicaties eenvoudig en snel naar de cloud en manage je jouw IT-gebruikers vanuit een centrale omgeving. Applicaties zet je per gebruiker eenvoudig uit en aan vanuit een centrale omgeving. Is er een nieuwe werknemer in dienst? Dan schaal je het aantal gebruikers voor deze applicatie op. Op deze manier hou jij kosten in bedwang in een veilige en vertrouwde cloud.

Download Product Paper over Cloud Workspace

CRM Workspace applicaties

Het portfolio van Eshgro biedt een uitgebreid aanbod werkplek applicaties en bevat namelijk ruim 700 verschillende business applicaties. Met het inregelen van al je applicaties en documenten in de cloud, verhoog je de productiviteit van jouw medewerkers. Zij kunnen namelijk altijd en overal inloggen.

Met CRM Workspace zorg je voor een geïntegreerde werkplek waarin je al jouw vertrouwde applicaties toevoegt. Zo gebruik jij cloud op jouw manier.

CRM Workspace applicaties