erp.workspace

Jouw online werkomgeving goed geregeld met ERP Workspace

Ga snel aan de slag met jouw ERP kantoorapplicatie(s) met ERP Workspace en creëer jouw online werkplek.

6 redenen waarom Eshgro de juiste keuze is

Eshgro is ontstaan vanuit de gedachte dat het werken in de cloud eenvoudig moet zijn voor zowel de IT afdeling als iedere medewerker. Alle applicaties, snel en eenvoudig, veilig in de cloud. Gewoon Select – Click – Go Eshgro.

Lees over de voordelen

Waarom Eshgro

ERP Workspace

Met je ERP-systeem breng je alle logistieke-, financiële-, en administratieve gegevens bij elkaar. Een systeem met al jouw belangrijke data.

Met de ERP Workspace van Eshgro breng jij je ERP-systeem eenvoudig en snel naar de cloud. Welke ERP-applicatie je ook hebt, met Eshgro manage je jouw IT-gebruikers vanuit een centrale omgeving. Applicaties zet je per gebruiker eenvoudig uit en aan vanuit een centrale omgeving. Is er een nieuwe werknemer in dienst? Dan schaal je het aantal gebruikers voor deze applicatie.

Download de product paper over Smart Industry

ERP Workspace applicaties

Het portfolio van Eshgro biedt een uitgebreid aanbod werkplek applicaties en bevat namelijk ruim 700 verschillende business applicaties. Met het inregelen van al je applicaties en documenten in de cloud, verhoog je de productiviteit van jouw medewerkers. Zij kunnen namelijk altijd en overal inloggen.

Met ERP Workspace zorg je voor een geïntegreerde werkplek waarin je al jouw vertrouwde applicaties toevoegt. Zo gebruik jij cloud op jouw manier.

ERP Workspace applicaties