SAP Cloud Platform

Alle ERP bedrijfsprocessen slim geregeld met SAP Cloud Platform

SAP Cloud Platform

De uitgebreide ERP-oplossing die je organisatie handvatten biedt om te groeien, vernieuwen en optimaliseren? Dat alles biedt het SAP Cloud Platform! Een geïntegreerde software die op een slimme manier bedrijfsprocessen, zoals bijvoorbeeld logistieke gegevens, optimaliseert en standaardiseert.

Neem contact op
Sap ERP Workspace

ERP voordelen met SAP in de Cloud

Gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit zijn belangrijke kenmerken van een SAP ERP cloud oplossing, of je nu 5 medewerkers in dienst hebt of juist een organisatie met 10 vestigingen. Met meer dan 40 jaar ervaring in enterprise resource planning kun je vertrouwen op de toekomstbestendigheid en veiligheid van een cloudgebaseerde ERP-oplossing van SAP.

Eshgro helpt jou op weg om efficiënt te werken. Zo kun je jezelf op de business en de groei van jouw organisatie richten! IT is op deze manier een echte meerwaarde. Met deze oplossing door Eshgro kun jij altijd en overal jouw werk doen. Bovendien ben je ervan verzekerd dat dit veilig en vertrouwd is. Met een beveiligde login zijn jouw applicaties en documenten zijn beschikbaar vanaf ieder device.

  • Geen hoge investeringen vooraf
  • Schaalbare en transparante kosten
  • Gecertificeerd
  • Veilig en vertrouwd
ERP Workspace

Benieuwd hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien?

Bewerk je documenten en regel jouw ERP vanaf iedere locatie en ieder type apparaat met SAP Cloud Platform. Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan groeien met cloud? Kies jouw applicaties en gebruik de cloud op jouw manier. Neem direct contact met ons op.

Neem nu vrijblijvend contact op