legal.workspace

Jouw online werkomgeving goed geregeld met Legal Workspace

Ga snel aan de slag met jouw kantoorapplicatie(s) met Legal Workspace en creëer jouw online werkplek.

6 redenen waarom Eshgro de juiste keuze is

Eshgro is ontstaan vanuit de gedachte dat het werken in de cloud eenvoudig moet zijn voor zowel de IT afdeling als iedere medewerker. Alle applicaties, snel en eenvoudig, veilig in de cloud. Gewoon Select – Click – Go Eshgro.

Lees over de voordelen

Waarom Eshgro

Legal Workspace

Juridische applicaties veilig en compliant, volgens de wetgeving, in de cloud. Met de Legal Workspace van Eshgro breng je al je legal-applicaties snel en eenvoudig naar de cloud. Veilig en vertrouwd overal toegang tot dossiers. Zo is efficiency optimaal.

Welke applicaties je ook hebt, met Eshgro manage je jouw IT-gebruikers vanuit een centrale omgeving. Applicaties zet je per gebruiker eenvoudig uit en aan vanuit een centrale omgeving. Is er een nieuwe werknemer in dienst? Dan schaal je het aantal gebruikers voor deze applicatie op. Op deze manier hou jij kosten in bedwang in een veilige en vertrouwde cloud.

Download de product paper over online werkplekken voor advocaten

Legal Workspace applicaties

Het portfolio van Eshgro biedt een uitgebreid aanbod werkplek applicaties en bevat namelijk ruim 700 verschillende business applicaties. Met het inregelen van al je applicaties en documenten in de cloud, verhoog je de productiviteit van jouw medewerkers. Zij kunnen namelijk altijd en overal inloggen.

Met Legal Workspace zorg je voor een geïntegreerde werkplek waarin je al jouw vertrouwde applicaties toevoegt. Zo gebruik jij cloud op jouw manier.

Legal Workspace applicaties