Elsevier Nextens

Jouw organisatie op orde houden

Elsevier Nextens

De administratie van jouw organisatie op orde houden? Dat kan met Elsevier Nextens! Administratieve processen binnen organisaties hangen vaak met elkaar samen. Salarisadministratie, projectadministratie maar ook het onderhouden van relaties met je klanten. Daar is een systeem voor nodig waarin je processen kunt rapporteren en controleren. Alles veilig op 1 plek.

Neem contact op
Elsevier Legal Workspace

Voordelen met Elsevier Nextens in de Cloud

Elsevier Nextens is een zeer compleet platform voor de fiscale aangifte- en adviespraktijk. Het draait op het Microsoft Azure-platform in Nederland, die voldoet aan alle veiligheidskeurmerken. Het platform zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt om je werk een succes te maken.

Eshgro zorgt dat IT van echte meerwaarde voor je bedrijf wordt. Zo richt jij je op de business en de groei van jouw organisatie! Met de Elsevier Nextens oplossing van Eshgro kun jij altijd en overal jouw werk doen. Veilig en vertrouwd. Met een beveiligde login zijn jouw applicaties en documenten zijn beschikbaar vanaf ieder device.

  • Gecertificeerd
  • Veilig en vertrouwd
  • Geen hoge investeringen vooraf
  • Schaalbare en transparante kosten
Legal Workspace

Benieuwd hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien?

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan groeien met cloud? Kies jouw applicaties en gebruik de cloud op jouw manier. Neem direct contact met ons op.

Contact