Cloud Configurator

In 7 stappen je eigen cloud

In 7 stappen een cloudoplossing samenstellen, eenvoudig en op maat voor jouw klant. Maak kennis met de Cloud Configurator. Een unieke sales enablement tool waarmee je in enkele muisklikken een volledige cloudoplossing aanbiedt. Combineer en integreer alle gewenste diensten en apparaten, kies je aanvullende eisen en creëer direct een passende offerte. De Cloud Configurator werkt op basis van functionele vragen, zodat de gebruiker geen omkijken heeft naar de achterliggende techniek.

Lever waarde, in plaats van techniek

IT-oplossingen zijn nog te vaak gericht op techniek, en niet op de gebruiker. Maar het leveren van waarde aan je klant begint bij het centraal stellen van de gebruiker. Bij een cloudoplossing die is gebaseerd op functionele voordelen in plaats van technische kenmerken. Zet de business van je klant voorop en help hem slimmer te werken. Zijn productiviteit te verhogen. Flexibeler te zijn. De Cloud Configurator stelt je in staat de doelen van je klant weer centraal te stellen.

Gebruik de Cloud Configurator en:

  • Stel in 7 stappen een unieke cloud samen
  • Krijg toegang tot ruim 700 business applicaties
  • Stel de doelen van je klant weer centraal
  • Vermarkt succesvol je unieke diensten
  • Genereer direct omzet uit abonnementen

Jouw oplossingen centraal

Jouw organisatie en diensten staan centraal in de CSB Suite. Het platform is whitelabel beschikbaar en ideaal om te voorzien van jouw eigen huisstijl. Bovendien voeg je eenvoudig je eigen diensten en producten toe om als abonnementen te verkopen. Zo staat jouw unieke waarde voorop en onderscheid je je van concurrenten.

Vraag een demo aan

Wil je meer weten over de CSB Suite? Benieuwd hoe jij je omzet kunt laten groeien? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek de voordelen voor jouw IT-bedrijf.

Demo aanvragen