Microsoft Teams

Dé hub voor teamwork in Microsoft 365

Alles op één plek met Microsoft Teams

Microsoft Teams is de spil in het Microsoft 365 web. Dit centrale punt maakt het mogelijk eenvoudig met collega’s en externen te communiceren en samen te werken. Vergaderen, chatten, bellen en samenwerken, allemaal op één plek. 

Teams Q&A

Heb je beschikking over Microsoft Teams, maar weet je niet goed hoe je deze applicatie het beste kunt gebruiken? Of wil je eens sparren over hoe je Teams nog beter inzet? Boek dan een gratis Q&A in mijn agenda en stel vrijblijvend al jouw Teams-gerelateerde vragen.

Boek een Teams Q&A met Thijs

Ben jij klaar voor het échte teamwerk?

Wist je dat 45% van de innoverende organisaties samenwerkingstools gebruikt voor slim teamwerk? Slimme technologie zorgt ervoor dat het niet meer uitmaakt vanaf welke locatie je jouw werk doet. Zo kun je ook vanaf een flexkantoor of thuiswerkplek met collega’s samenwerken, contact houden met partners en zorgen dat de organisatie blijft groeien. Ontdek hoe jouw organisatie scoort op het vlak van teamwerk. Beantwoord de 10 vragen van het Teamplayer Assessment en ontvang direct een persoonlijk rapport met tips om de samenwerking binnen jouw organisatie te verbeteren.

Doe de test

Neem contact op

Ben je benieuwd wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je meer weten over hoe je deze tool slimmer kunt inzetten om de samenwerking in je bedrijf te verbeteren? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder.

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.