Cloud voor Advocaten

Dossiers binnen handbereik en veilig opgeslagen in de cloud.

Documenten veilig en gewaarborgd met een online werkplek

Ben je klaar om jouw advocatenpraktijk naar de cloud te brengen? Het digitaliseren van de werkomgeving maakt dat je als advocaat een stuk productiever kan worden in je dagelijks werk. Zo wordt het eenvoudiger om applicaties en documenten aan te roepen en te bewerken, waar je ook bent.

Voor advocatenkantoren is het belangrijk dat data veilig in de cloud staat opgeslagen. Het gevaar bestaat dat documenten gestolen of verloren kunnen raken. Een absolute voorwaarde voor software-applicaties voor advocaten is daarom dat het voldoet aan certificering voor informatiebeveiliging en assurance. De cloudomgeving van Eshgro beschikt over ISO/IEC 27001, ISAE 3402 en NEN 7510 certificeringen. Hiermee ben je er zeker van dat je bestanden altijd veilig opgeslagen staan. Bekijk onze Cloud Workspace voor advocaten product paper voor een volledig overzicht van de voordelen.

Download Whitepaper 'Digitale dossiers uitwisselen in de cloud voor advocaten'

"Net als kraanwater of elektriciteit betalen we alleen voor de IT die we verbruiken."

Pedro Verdijck, Business partner bij Bol Adviseurs.

Download klantcase bedrijfsjuridisch adviesbureau, Bol Adviseurs.Bekijk de Video over de samenwerking
Diabolo

Cloud voor advocaten

Binnen de advocatuur zijn er op het gebied van digitalisering de afgelopen jaren een hoop ontwikkelingen geweest. Big data analytics, robotisering en artificial intelligence hebben hun intrede gemaakt. Cloud computing zorgt dat privacygevoelige informatie versleuteld staat in de cloud.

Door de ontwikkelingen binnen de IT is het voor advocaten interessanter geworden om gegevens in de cloud op te slaan, zeker wanneer jouw advocatenkantoor niet of onvoldoende expertise heeft op dit gebied. Eshgro is gespecialiseerd en gecertificeerd in het op een secure manier beheren van uw cloudomgeving en houdt hierbij rekening met wetgevingen als de AVG / GDPR.

Het werken vanuit de cloud biedt nog een ander voordeel voor advocatenkantoren: je hoeft minder tijd en geld te besteden aan IT-onderhoud, waardoor je je meer kunt focussen op zaken die er voor jouw kantoor echt toe doen.

Download Whitepaper Advocatuur in de Cloud

Whitepaper: Hybrid Cloud - Het beste van twee werelden

In deze whitepaper lees je wat het fenomeen hybrid cloud inhoudt voor advocaten. En op welke manier je dit kunt inzetten om de ideale IT-mix samen te stellen. Inclusief praktische tips over hoe je de eerste stappen kunt zetten om hybrid cloud in te zetten voor jouw organisatie.

Download de whitepaper

Cloud op maat voor jouw advocatenkantoor

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van overheden en instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw bedrijf. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 700 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

  • Jouw bedrijf, jouw applicaties, jouw cloud
  • Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
  • Keuze uit meer dan 700 line-of-business applicaties

Eshgro brengt advocaten naar de Cloud

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan verplichten, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Samen met onze IT-partners stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over cloudoplossingen voor advocaten? In de business case van Dirkzwager advocaten & notarissen vertellen onze IT-gebruikers hoe we hen helpen klaar te zijn voor de toekomst. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen of met ons chatten rechtsonder in je scherm.

Stel jouw cloud samen