Cloud voor Advocaten

Alle applicaties voor de advocatuur, snel en eenvoudig. Veilig naar de cloud.

Documenten veilig en gewaarborgd met een online werkplek

Ben je klaar om jouw advocatenpraktijk naar de cloud te brengen? Het digitaliseren van de werkomgeving maakt dat je als advocaat een stuk productiever kan worden in je dagelijks werk. Zo wordt het eenvoudiger om applicaties en documenten aan te roepen en te bewerken, waar je ook bent.

Voor advocatenkantoren is het belangrijk dat data veilig in de cloud staat opgeslagen. Het gevaar bestaat dat documenten gestolen of verloren kunnen raken. Een absolute voorwaarde voor software-applicaties voor advocaten is daarom dat het voldoet aan certificering voor informatiebeveiliging en assurance. De moderne werkplek van Eshgro beschikt over ISO/IEC 27001, ISAE 3402 en NEN 7510 certificeringen. Hiermee ben je er zeker van dat je bestanden altijd veilig opgeslagen staan.

Download de whitepaper Smarter Workplace voor Advocaten

"Net als kraanwater of elektriciteit betalen we alleen voor de IT die we verbruiken."

Pedro Verdijck, Business Partner bij Bol Adviseurs

Download de klantcase Juridisch Bol Adviseurs
Diabolo

Advocaten gaan steeds meer online

Laten we een praktijkvoorbeeld nemen. Wij hielpen een advocatenkantoor dat hun ICT platform naar een hoger plan wilde tillen om zo hun concurrentiepositie te versterken. Als advocaten stellen zij hoge eisen aan veiligheid van hun dossiers en willen zij flexibel zijn in het aantal gebruikers en opslagcapaciteit. Hun IT-leverancier koos bewust voor Eshgro, omdat onze cloudomgeving beschikt over ISO 27001, ISAE 3402 type 2, NEN 7510 en ISAE 3000A type 2 certificeringen. Hiermee ben je er zeker van dat je bestanden altijd veilig opgeslagen staan.

Op maat voor jouw kantoor

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw advocatenkantoor. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde slimme digitale werkplek waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

✓ Jouw advocatenkantoor, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro brengt Advocatenkantoren naar de cloud

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Eshgro stelt organisaties in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over business applicaties, zoals bijvoorbeeld Office 365? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen