Cloud voor Arbeidsbemiddelingsbureaus

Alles wat je nodig hebt om veilig en
productief te werken.

Werk flexibel en snel met een moderne werkplek

De branche van arbeidsbemiddelingsbureaus verandert in hoog tempo. Zeker op het gebied van digitale transformatie gaan de ontwikkelingen snel. Uitzendbureaus, detacheringsbureaus, recruitmentbureaus en headhunters gaan mee met nieuwe innovaties en technieken. Deze bieden veel kansen om processen en efficiëntie te verbeteren, zonder dat dit ten koste gaat van het fysieke contact met mensen. Het realiseren van moderne werkplekken is daarbij een goede stap. Het combineert fysiek en digitaal op een efficiënte manier die veel toegevoegde waarde oplevert.

Wij begeleiden jouw arbeidsbemiddelingsbureau in de digitale tranformatie naar een slimme werkplek.

Download de whitepaper Smarter Workplace voor de Arbeidsbemiddeling
Cloud voor arbeidsbemiddelingsbureaus

Steeds meer online

De overstap naar cloudtechnologie is voor arbeidsbemiddelingsbureaus relatief eenvoudig te realiseren en brengt veel voordelen met zich mee. Zoals sneller en efficiënter werken, een betere bereikbaarheid en overzichtelijke planning. Daarmee kun je bijvoorbeeld eenvoudig vacatures plaatsen, kandidaten matchen en het contact tot stand brengen. Het werving- en selectieproces verloopt soepeler en contact met kandidaten en opdrachtgevers verbetert. Het is mogelijk om geheel of gedeeltelijk naar de cloud over te stappen. Daarbij kun je bestaande applicaties gewoon blijven gebruiken!

Op maat voor jouw arbeidsbemiddelingsbureau

Bij Eshgro kun je kiezen uit meer dan 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

Zo creëer je een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving. Jouw cloud, op maat voor jouw praktijk. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde moderne werkplek waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

✓ Jouw arbeidsbemiddelingsbureau, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro brengt Arbeidsbemiddelingsbureaus naar de cloud

We waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu gecertificeerd te zijn volgens de belangrijkste normen. Zo voldoen we ook aan de huidige wet- en regelgeving, zoals de GDPR. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Eshgro stelt organisaties in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk. Wil je meer weten over business applicaties, zoals bijvoorbeeld Office 365? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen