Cloud voor Assurantiekantoren

Polissen, verzekeringen en privacy documenten. Veilig vanuit de cloud.

Flexibiliteit en veiligheid met een moderne werkplek

Assurantiekantoren en verzekeraars zijn steeds meer afhankelijk van digitale processen binnen hun werkomgeving. Denk hierbij aan softwarematige polispakketten en verzekeringssoftware. Altijd en overal beschikbaar en bereikbaar zijn, voor zowel verzekeraar als de klant. Dat is de Smarter Workplace voor Assurantiekantoren.

Deze online informatie moet naast beschikbaar zijn, voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bovendien moeten assurantiekantoren op het gebied van dataveiligheid voldoen aan alle eisen op het gebied van compliancy, zoals een ISAE 3402, type 2 verklaring. Een slimme werkplek voor assurantiekantoren en verzekeringsmaatschappijen creëren is absoluut een specialistische klus. Een klus die goed past bij Eshgro!

Download de whitepaper Smarter Workplace voor Assurantiekantoren
GDPR

Verzekeren in de cloud

De assurantiesector verandert in hoog tempo. Een ander beloningsstelsel, maar ook verregaande digitalisering vraagt zowel verzekeraars als tussenpersonen hun organisaties ingrijpend te transformeren. Dit is nodig om concurrerend te blijven en te voldoen aan de verwachtingen van de moderne consument en zakelijke klant. De opkomst van digitale technologieën biedt assurantiekantoren veel kansen om hun dienstverlening uit te breiden en te verbeteren. Denk aan gepersonaliseerde voorstellen, kostenoptimalisatie, minder administratie, een goede bereikbaarheid en nieuwe kanalen om potentiële klanten aan te trekken. De slimme werkplek maakt het mogelijk.

Op maat voor jouw kantoor

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw assurantiekantoor. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde moderne werkplek waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

✓ Jouw fysiotherapiepraktijk, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Op maat voor jouw assurantiekantoor

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Samen met onze IT-partners stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over online verzekeringssystemen, bijvoorbeeld Unit4 Scenario, naar de cloud brengen? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen