Cloud voor Assurantiekantoren

Polissen, verzekeringen en privacy documenten. Veilig vanuit de cloud.

Flexibiliteit en veiligheid met een online werkplek

Assurantiekantoren en verzekeraars zijn steeds meer afhankelijk van digitale processen binnen hun werkomgeving. Denk hierbij aan softwarematige polispakketten en verzekeringssoftware. Altijd en overal beschikbaar en bereikbaar zijn, voor zowel verzekeraar als de klant. Dat is de Cloud voor Assurantiekantoren.

Deze online informatie moet naast beschikbaar zijn, voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bovendien moeten assurantiekantoren op het gebied van dataveiligheid voldoen aan alle eisen op het gebied van compliancy, zoals een ISAE 3402, type 2 verklaring. Een Cloud voor assurantiekantoren en verzekeringsmaatschappijen creëren is absoluut een specialistische klus. Een klus die goed past bij Eshgro!

Download Whitepaper 'Digitale dossiers uitwisselen in de cloud voor assurantiekantoren'
GDPR

"Als verzekeraar hebben we veel privacy gevoelige gegevens, maar de beveiliging is met de belangrijke ISAE3402 certificering van Eshgro helemaal in orde."

Coen van Ham & Menno van Hoorn,  Kettlitz Wulfse Verzekeringen

Download Klantcase Kettlitz Wulfse VerzekeringenBekijk de Video over de samenwerking

Verzekeren in de cloud

Robotic process automation, Elektronisch verzekeren  en overal toegang tot klantinformatie zijn enkele mooie innovatieve oplossingen die de afgelopen jaren hun intrede maakte binnen de kantoorautomatisering binnen de assurantiebranche. Al deze mogelijkheden zijn gecreëerd door gebruik te maken van de toegenomen rekenkracht vanuit de cloud.

Om het proces van verzekeren te optimaliseren, maak je een gerichte afweging over welke data je wel of niet in de Cloud voor assurantiekantoren en verzekeraars wil opslaan. Daarnaast bepaal je welke data je met elkaar wil koppelen. Hierbij moet je ook denken aan het koppelen van informatie tussen verschillende grote verzekeraars, instanties en klanten. Hierdoor automatiseer je direct de processen in de cloud, voor je klanten. Eenvoud, gemak en veiligheid. En ook uitsluiten van fouten door bepaalde processen in de cloud te plaatsen.

Veelgebruikte cloudtoepassingen binnen Assurantiekantoren zijn:

  • Hybrid Cloud
  • Robotic Process Automation
  • SBR (Standard Business Reporting)
Download Whitepaper Assurantiekantoor in de Cloud

Whitepaper: Hybrid Cloud - Het beste van twee werelden

In deze whitepaper lees je wat het fenomeen hybrid cloud inhoudt voor assurantiekantoren. En op welke manier je dit kunt inzetten om de ideale IT-mix samen te stellen. Inclusief praktische tips over hoe je de eerste stappen kunt zetten om hybrid cloud in te zetten voor jouw organisatie.

Download de whitepaper

Op maat voor jouw assurantiekantoor

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van verzekeraars en instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw bedrijf. Je verhoogt de productiviteit van organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 700 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

  • Jouw bedrijf, jouw applicaties, jouw cloud
  • Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
  • Keuze uit meer dan 700 line-of-business applicaties

Eshgro en Assurantiekantoren naar de cloud brengen

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Samen met onze IT-partners stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over online verzekeringssystemen, bijvoorbeeld Unit4 Scenario, naar de cloud brengen? In de business case van Kettlitz Wulfse Verzekeringen vertellen onze IT-gebruikers hoe we hen helpen klaar te zijn voor de toekomst. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen of met ons chatten rechtsonder in je scherm.

Stel jouw cloud samen