Cloud voor de Zorg

Innoveren en veilig werken in de cloud voor zorgorganisaties

Kosten voorspelbaar maken

Steeds meer organisaties in de zorg zijn begonnen met een digitale transformatie om zo te kunnen blijven voldoen aan de eisen en wensen van patiënten. Met het faciliteren van hybride werkplekken maken zorginstellingen al grote stappen hierin. Daardoor kunnen medewerkers deels op afstand werken, worden de taken van een IT-manager makkelijker en is er meer ruimte voor innovatie op allerlei vlakken. De huidige technologische ontwikkelingen geven zorgprofessionals namelijk zeer bruikbare tools in handen. Denk aan operatierobots die chirurgische ingrepen uitvoeren, big data waarmee je geneeskundige verbanden kunt ontdekken of e-health oplossingen voor metingen op locatie. Deze tools dragen bij aan snellere diagnoses en effectievere behandelingen. 

Naast innovatie staat digitaal transformeren binnen de zorg ook in het teken van kostenbesparing door het optimaliseren van ondersteunende en administratieve processen. Dit sluit op zijn beurt aan bij de wensen van de vergrijzende samenleving: kwalitatieve zorg waar men liever niet teveel voor wil of kan betalen. Hier hoort een centraal gestuurde IT-omgeving bij, waarvan de kosten voorspelbaar zijn en iedere nieuwe applicatie eenvoudig in het systeem kan worden toegevoegd. Dit is exact wat wij jou bieden. Een hybride, online werkplek waarin jij zelf vanaf je desktop aan de knoppen kan draaien. Simpel, snel en kostenefficiënt.

Download whitepaper: De hybride werkplek gids voor de zorg

"Na een aanbestedingstraject zijn we een intensieve samenwerking aangegaan met Eshgro als inhoudelijk deskundige partner op het gebied van ICT. Dat biedt onze organisatie ruimte om onze aandacht en focus te leggen op onze zorgprocessen."

Geert Heikamp, functioneel coördinator van Woonzorg Flevoland

Download referentiecase Woonzorg Flevoland

Veilig (blijven) werken

Binnen de zorgsector werkt men met strikt vertrouwelijke informatie, zoals medische gegevens. Steeds meer werknemers in de zorg willen op verschillende plaatsen kunnen inloggen: vaak is het een stuk efficiënter om in instellingen of bij patiënten thuis direct de administratie bij te werken. De noodzaak om deze gegevens beschikbaar, integer en vertrouwelijk te houden is dus vanzelfsprekend van essentieel belang. De publieke en private cloud diensten van Eshgro en de beheersorganisatie die hiervoor nodig is, zijn ISO 27001, maar nog belangrijker, NEN 7510 gecertificeerd. De Smarter Workplace is een moderne cloud werkplek die bij uitstek geschikt is voor de zorg.

Op maat voor jouw zorginstelling

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van patiënten en instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw zorginstelling. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde digitale werkplek waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde moderne werkplek voor al je bedrijfsprocessen.

✓ Jouw zorginstelling, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro brengt Zorginstellingen naar de cloud

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Eshgro stelt zorgorganisaties in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over business applicaties, zoals bijvoorbeeld Office 365? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen