Cloud voor de Zorg

Innoveren en veilig werken in de cloud voor de zorg. Met Eshgro.

Kosten voorspelbaar maken

De huidige ontwikkelingen geven zorgprofessionals zeer bruikbare tools in handen. Denk aan operatierobots die chirurgische ingrepen uitvoeren, big data waarmee je geneeskundige verbanden kunt ontdekken of e-health oplossingen voor metingen op locatie. Deze tools dragen bij aan snellere diagnoses en effectievere behandelingen. 

Proces- en kostenoptimalisatie
Digitaal transformeren binnen de zorg staat naast innoveren ook in het teken van kostenbesparing door het optimaliseren van ondersteunende en administratieve processen. Dit sluit op zijn beurt aan bij de wensen van de vergrijzende samenleving: kwalitatieve zorg waar men liever niet teveel voor wil of kan betalen. Hier hoort een centraal gestuurde IT-omgeving bij, waarvan de kosten voorspelbaar zijn en iedere nieuwe applicatie eenvoudig in het systeem kan worden toegevoegd. Dit is exact wat wij jou bieden. Een Online Workspace waarin jij zelf vanaf je desktop aan de knoppen kan draaien. Simpel, snel en kostenefficiënt. Zo ben jij jouw concurrentie altijd een stapje voor.

Download whitepaper 'Veilig werken in de cloud voor de Zorg'
Cloud voor de zorg

Veilig (blijven) werken

Binnen de zorgsector werkt men met strikt vertrouwelijke informatie, zoals medische gegevens. De noodzaak om deze gegevens beschikbaar, integer en vertrouwelijk te houden is vanzelfsprekend van essentieel belang. De publieke en private cloud diensten van Eshgro en de beheersorganisatie die hiervoor nodig is, zijn ISO 27001, maar nog belangrijker, NEN 7510 gecertificeerd.

Daarmee komen onze cloudoplossingen tegemoet aan de gestelde wettelijke eisen op het gebied van informatiebeveiliging in de zorg. Zo kun je met een gerust hart profiteren van alle voordelen van werken in de cloud.

Flexibel op- en afschalen

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een online omgeving. In deze omgeving vind jij al jouw vertrouwde applicaties, documenten en medische data terug. Jouw cloud op maat, voor jouw organisatie.

Door applicaties, medische apparatuur en documenten samen te laten werken, verhoog je de productiviteit van jouw organisatie. Eén geïntegreerde oplossing die je gemakkelijk op- en afschaalt. Treed er een nieuwe medewerker in dienst? Dan kan dit eenvoudig opgeschaald worden en vice versa.

Contact

De Zorgbranche en Eshgro

Eshgro is een cloud service provider die zorginstellingen begeleidt in hun transitie naar de cloud. Zo creëren we jouw moderne, digitale werkplek waarmee je meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger samenwerkt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de cloud voor jouw zorginstelling? Neem dan direct contact met ons op of met chat met ons rechtsonder in je scherm.