Cloud voor Finance

De nieuwste vormen van Finance. Veilig vanuit de cloud.

Flexibiliteit en veiligheid met Finance in de Cloud.

Met de cloud zijn je financiële gegevens altijd en overal beschikbaar en bereikbaar. Hierdoor heb je betere actuele inzichten met realtime data en meer controle over operationele kosten. Dat is de Cloud voor Finance.

Deze online informatie moet ook voldoen aan alle veiligheidsnormen zoals een ISAE 3402, type 2 verklaring. Een Cloud voor finance creëren is een specialistische klus. Een klus die goed past bij Eshgro!

Wil je meer weten over finance in de cloud? Download dan nu het whitepaper ‘Digitale Dossiers Uitwisselen in de Cloud voor Finance.’

Download Whitepaper 'Digitale Dossiers Uitwisselen in de Cloud voor Finance'
GDPR

"Net als kraanwater of elektriciteit betalen we alleen voor de IT die we verbruiken."

Pedro Verdijck, Business partner Bol adviseurs

Download CasestudyBekijk de Video over de samenwerking
Veilige bedrijfsdata op je werk

Innovatie met Finance in de cloud

Robotic accounting, e-factureren en purchase-to-pay automatisering zijn enkele mooie innovatieve oplossingen die de afgelopen jaren hun intrede maakte binnen de Cloud voor financiële dienstverleners. Deze oplossingen zijn mogelijk door gebruik te maken van de toegenomen rekenkracht vanuit een cloud.

Om processen te optimaliseren, maak je een afweging over welke data je in de Cloud wilt opslaan. Daarnaast bepaal je welke data je met elkaar wil koppelen. Denk hierbij aan het koppelen van informatie tussen overheden, instanties en klanten. Hierdoor automatiseer je direct de processen in de cloud. Eenvoud, gemak en veiligheid.

Wil je meer weten? Download nu het whitepaper over PSD2 en de kansen in de Financial Cloud.

Download Product Paper Cloud Workspace voor FinanceDownload PSD2 Whitepaper

Jouw Financial cloud op maat gemaakt.

Je verhoogt de productiviteit van organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. 

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 700 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

  • Jouw bedrijf, jouw applicaties, jouw cloud
  • Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
  • Keuze uit meer dan 700 line-of-business applicaties
Bekijk Finance Applicaties
Financiële kantoorapplicaties in de cloud

Eshgro en Finance naar de cloud brengen

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Samen met onze IT-partners stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk. Begin vandaag nog en stel jouw cloud samen.

Stel jouw cloud samen