Cloud voor Financiële Dienstverleners

De nieuwste vormen van Finance. Veilig vanuit de cloud.

Flexibiliteit en veiligheid met de online werkplek voor Finance

In de cloud zijn je financiële gegevens altijd en overal beschikbaar en bereikbaar. Hierdoor heb je betere actuele inzichten met realtime data en meer controle over operationele kosten. Dát is de Smarter Workplace voor Finance. Deze online informatie moet ook voldoen aan alle veiligheidsnormen zoals een ISAE 3402, type 2 verklaring. Daarom is het creëren van een slimme werkplek voor Finance absoluut een specialistische klus. Een klus die goed past bij Eshgro!

Download de whitepaper Smarter Workplace voor Financiële Dienstverleners
GDPR

"Net als kraanwater of elektriciteit betalen we alleen voor de IT die we verbruiken."

Pedro Verdijck, Business Partner bij Bol adviseurs

Download de klantcase Financieel Dienstverlener Bol Adviseurs

Innovatie met Finance in de cloud

Robotic accounting, e-factureren en purchase-to-pay automatisering zijn enkele mooie innovatieve oplossingen die de afgelopen jaren hun intrede maakte binnen de Cloud voor financiële dienstverleners. Deze oplossingen zijn mogelijk door gebruik te maken van de toegenomen rekenkracht vanuit een cloud.

Om processen te optimaliseren, maak je een afweging over welke data je in de Cloud wilt opslaan. Daarnaast bepaal je welke data je met elkaar wil koppelen. Denk hierbij aan het koppelen van informatie tussen overheden, instanties en klanten. Hierdoor automatiseer je direct de processen in de cloud. Eenvoud, gemak en veiligheid.

Jouw Financial Cloud, op maat gemaakt

Bij Eshgro kun je kiezen uit meer dan 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

Zo creëer je een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving. Jouw cloud, op maat voor jouw financiële kantoor. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde digitale werkplek waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

✓ Jouw financiële kantoor, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro en Finance naar de cloud brengen

We waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu gecertificeerd te zijn volgens de belangrijkste normen. Zo voldoen we ook aan de huidige wet- en regelgeving, zoals de GDPR. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Eshgro stelt Finance kantoren in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk. Wil je meer weten over business applicaties, zoals bijvoorbeeld Office 365? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen