Cloud voor Fysiotherapeuten

Alle applicaties, snel en eenvoudig.
Veilig naar de cloud.

De werkplek van fysiotherapeuten is de afgelopen jaren enorm veranderd. Vroeger nam je op maandagochtend plaats achter je bureau en ging je aan de slag om afspraken en de dossiers van patiënten te bekijken en misschien wat administratie te doen. Tegenwoordig kun je thuis of zelfs onderweg naar de praktijk al beginnen vanaf je laptop of mobiele device.

Al deze online informatie moet naast beschikbaar zijn, voldoen aan alle veiligheidsnormen. Een cloud voor fysiotherapeuten creëren is absoluut een specialistische klus. Een klus die goed past bij Eshgro!

Download de whitepaper Smarter Workplace voor Fysiotherapeuten

Steeds meer online

Laten we een praktijkvoorbeeld nemen. Wij hielpen een fysiotherapiepraktijk die patiënten aanvullend op reguliere behandelingen in de praktijk, nu ook online veel oefeningen en advies via de tablet geeft. Logisch, want de fysiotherapeut gaat steeds meer online omdat patiënten een snelle reactie op hun vragen verwachten. Dankzij de cloud is het maken van een nieuwe fysieke afspraak online eenvoudig mogelijk en direct gekoppeld aan de agenda van de praktijk. Dat is wel zo efficiënt.

Deze fysiotherapiepraktijk koos bewust voor Eshgro, omdat wij veel ervaring hebben met digitale transformatie in de zorg. Qua compliancy en security voldoen we aan alle eisen. Daarbij gaan we nog een stap verder. We hebben multi-factor authentication (MFA) en een digitale servicecatalogus. Fysiotherapeuten zijn op deze manier in staat zich volledig te focussen op hetgeen waar zij goed in zijn, omdat men weet dat de gegevens van patiënten en de administratie bij ons veilig staat en processen veilig verlopen. Je hoeft niet langer veel bezig te zijn met randzaken, maar kunt nadenken na over de digitale behoefte van je patiënten.

Op maat voor jouw praktijk

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van praktijken en instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw fysiotherapiepraktijk. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

✓ Jouw fysiotherapiepraktijk, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro brengt Arbeidsbemiddelingsbureaus naar de cloud

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Eshgro stelt organisaties in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over business applicaties, zoals bijvoorbeeld Office 365? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen