Cloud voor Gemeenten & Overheden

Speel optimaal in op de behoeften
van de burger.

Om in te kunnen spelen op de behoeften van burgers van nu is informatie nodig. Maar die gegevens moeten wel veilig en verantwoord worden ontsloten. Deze nieuwe manier van werken vraagt om een slimme werkplek die klaar is voor de toekomst. Veel gemeenten en andere overheidsinstellingen zoeken naar passende oplossingen voor de snel toenemende invloed van technologie. Een ‘slimme’ gemeente maakt handig gebruik van de grote hoeveelheid informatie die beschikbaar is. Dat zijn bijvoorbeeld voorspelde verkeers- en bezoekersstromen, maar ook wat gebruikers verwachten van een gemeentelijke website.

De overstap naar cloudtechnologie brengt veel voordelen voor gemeenten en provincies mee. Eshgro helpt met de digitale transformatie naar een moderne werkplek.

Download de whitepaper Smarter Workplace voor Gemeenten en Overheden

Een moderne en veilige online werkplek

Gemeenten en andere overheden willen graag inspelen op digitalisering, robotisering en kunstmatige of artificiële intelligentie (AI). Denk aan het digitaal aan kunnen vragen van een paspoort of rijbewijs: dit ontlast de gemeente door minder medewerkers in te hoeven plannen, en de burger omdat hij dit op elk moment kan doen. Daarbij is veiligheid natuurlijk van groot belang. Als overheidsinstantie moet je voldoen aan de huidige en toekomstige wet- en regelgeving. De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de AVG, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Op maat voor jouw gemeente of overheidsinstelling

Bij Eshgro kun je kiezen uit meer dan 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

Zo creëer je een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving. Jouw cloud, op maat voor jouw gemeente of overheidsinstelling. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

✓ Jouw gemeente of overheidsinstelling, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro brengt gemeenten en overheidsinstellingen naar de cloud

Eshgro stelt organisaties in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk. Wil je meer weten over business applicaties, zoals bijvoorbeeld Office 365? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen