Cloud voor Groothandels

Alle applicaties, snel en eenvoudig.
Veilig naar de cloud.

Slim werken vanuit de cloud voor Groothandels

Consumenten verwachten steeds meer van retailers. Ze zijn Coolblue en Bol.com gewend en daarmee een razendsnelle levering. Dit zorgt niet alleen voor retailers voor de nodige uitdagingen, maar ook voor groothandels. Want hoe kun je snel aan de verwachtingen van je klanten voldoen, zonder de kosten explosief te laten stijgen? Hoe houd je je voorraad op peil en zorg je dat je altijd inzicht hebt in je voorraad? Robotisering in jouw magazijnen kan zorgen voor snellere doorlooptijden en een vermindering van loonkosten.

De overstap naar cloudtechnologie is relatief eenvoudig en brengt veel voordelen met zich mee. Een cloud voor groothandels creëren is absoluut een specialistische klus. Een klus die goed past bij Eshgro!

Whitepaper Smarter Workplace voor Groothandels
Groothandel

“Het IT-landschap verandert continu en Eshgro helpt ons die veranderingen te kunnen implementeren.”

Joan Duffhues, IT-manager bij Eosta

Download klantcase Eosta
Eosta bedrijfspand

Van big data naar smart data

Als groothandel verzamel en beheer je steeds meer data. Je hebt niet alleen je klantendatabase, maar ook gegevens over alle producten die jouw klanten bij je afnemen. Met die enorme hoeveelheid data ben je in staat om door slimme software de transitie te maken van big data naar smart data.

Dankzij smart data neem je op basis van datagedreven analyses strategische beslissingen en geef je beter advies aan je klanten. Of wat dacht je van procesautomatisering waar je concurrentievoordeel uit kunt halen?

Integreer jouw WMS (Warehouse Management Systeem) met het ERP en bestellingen komen automatisch binnen, voorraden worden gecorrigeerd en eventueel bijbesteld en bestellingen worden zo automatisch het orderproces ingestuurd. Snel, efficiënt en zonder menselijke tussenkomst. Een trend die we ook in de magazijnen terugzien.

Op maat voor jouw Groothandel

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties. Jouw cloud op maat voor jouw groothandel. Je verhoogt de productiviteit van je groothandel door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

✓ Jouw groothandel, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro brengt Groothandels naar de cloud

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Eshgro stelt organisaties in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over business applicaties, zoals bijvoorbeeld Office 365? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen