Cloud voor Notarissen

Alle notariële applicaties in je eigen online werkplek. Snel, eenvoudig en veilig.

Vertrouwelijke informatie, veilig in je online werkplek

Vertrouwelijke informatie van klanten beter beveiligen? Notarissen hebben een wettelijke verplichting om vertrouwelijke informatie van klanten veilig te bewaren. Vertrouwelijkheid is dus de basis voor een succesvol notariskantoor. Digitalisering zorgt ervoor dat notarissen meer controle over hun digitale data krijgen. Als notaris werk je dan ook veilig in de cloud en blijft vertrouwelijke informatie van klanten beschermd in je slimme werkplek.

Omdat jij jouw klanten de beste service wil leveren, is het belangrijk dat jouw cloud voldoet aan de laatste eisen op het gebied van beveiliging. Onze cloudomgeving beschikt over ISO 27001, ISAE 3402, type 2 en NEN 7510 certificeringen. Zo ben jij er zeker van dat je bestanden altijd veilig opgeslagen staan.

Download whitepaper Smarter Workplace voor Notarissen

“Het is belangrijk om open te staan voor het optimaliseren van je IT omgeving. Het vak verandert niet, alleen de manier waarop je er tegenaan kijkt.”

Ruud Hofmans, IT Manager bij Bol Adviseurs

Download klantcase Bol Adviseurs

Digitalisering in de notarisbranche

Door het uitbesteden van IT-beheer houden notarissen IT-kosten onder controle. Een cloud hosting provider kan je helpen werk uit handen te nemen zodat jouw organisatie niet meer hoeft na te denken over het maken van back-ups, synchroniseren van bestanden of hoe je te beschermen tegen virussen en aanvallen van cybercriminelen.

Een ander voordeel van de notaris cloud is de mogelijkheid om samen te werken. Of je nu thuis of onderweg bent, je hebt overal toegang tot je bestanden. Dat maakt het makkelijk om samen te werken of om iemand even snel naar een van jouw documenten te laten kijken. Door de synchronisatie zijn aanpassingen in de cloud zichtbaar op alle computers in het netwerk die de rechten hebben om de desbetreffende bestanden in te zien.

Op maat voor jouw notariskantoor

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van klanten en instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw notariskantoor. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde moderne werkplek waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde werkplek voor al je bedrijfsprocessen.

✓ Jouw notariskantoor, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro brengt Notarissen naar de cloud

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan verplichten, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Samen met onze IT-partners stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Klik op de button om naar onze Cloud Configurator te gaan, waar je in 5 stappen zelf je cloud samenstelt. Eenvoudig, snel en veilig.

Stel jouw cloud samen