Cloud voor Notarissen

Aan de slag met bescherming van vertrouwelijke gegevens.

Vertrouwelijke informatie veilig in de cloud

Vertrouwelijke informatie van klanten beter beveiligen? Notarissen hebben een wettelijke verplichting om vertrouwelijke informatie van klanten veilig te bewaren. Vertrouwelijkheid is de basis voor een succesvol notariskantoor. Digitalisering zorgt ervoor dat notarissen meer controle over hun digitale data krijgen. Als notaris werk je dan ook veilig in de cloud en blijft vertrouwelijke informatie van klanten beschermt.

Omdat jij jouw klanten de beste service wil leveren, is het belangrijk dat jouw cloud voldoet aan de laatste eisen op het gebied van beveiliging. Onze cloudomgeving beschikt over ISO 27001, ISAE 3402, type 2 en NEN 7510 certificeringen. Zo ben jij er zeker van dat je bestanden altijd veilig opgeslagen staan. Bekijk de product paper: Cloud Workspace voor notarissen voor een volledig overzicht van de toepassingen en voordelen.

Download Whitepaper 'Digitale dossiers uitwisselen in de cloud voor notarissen'

"Net als kraanwater of elektriciteit betalen we alleen voor de IT die we verbruiken."

Pedro Verdijck, Business partner bij Bol Adviseurs.

Download klantcase bedrijfsjuridisch adviesbureau, Bol AdviseursBekijk de video over de samenwerking
Diabolo

Voordelen van de cloud voor notarissen

Door het uitbesteden van IT-beheer houden notarissen IT-kosten onder controle. Een cloud hosting provider kan je helpen werk uit handen te nemen zodat jouw organisatie niet meer hoeft na te denken over het maken van back-ups, synchroniseren van bestanden of hoe je te beschermen tegen virussen en aanvallen van cybercriminelen.

Een ander voordeel van de notaris cloud is de mogelijkheid om samen te werken. Of je nu thuis of onderweg bent, je hebt overal toegang tot je bestanden. Dat maakt het makkelijk om samen te werken of om iemand even snel naar een van jouw documenten te laten kijken. Door de synchronisatie zijn aanpassingen in de cloud zichtbaar op alle computers in het netwerk die de rechten hebben om de desbetreffende bestanden in te zien.

Download Product Paper Cloud Workspace voor notarissen

Whitepaper: Hybrid Cloud - Het beste van twee werelden

In deze whitepaper lees je wat het fenomeen hybrid cloud inhoudt voor notarissen. En op welke manier je dit kunt inzetten om de ideale IT-mix samen te stellen. Inclusief praktische tips over hoe je de eerste stappen kunt zetten om hybrid cloud in te zetten voor jouw organisatie.

Download de whitepaper

Op maat voor jouw notariskantoor

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van overheden en instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw bedrijf. Je verhoogt de productiviteit van organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 700 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

  • Jouw bedrijf, jouw applicaties, jouw cloud
  • Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
  • Keuze uit meer dan 700 line-of-business applicaties

Eshgro en Notarissen naar de cloud brengen

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan verplichten, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Samen met onze IT-partners stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over Cloud oplossingen voor notarissen? In de business case van notariskantoor Dirkzwager vertellen onze IT-gebruikers hoe we hen helpen klaar te zijn voor de toekomst. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen of met ons chatten rechtsonder in je scherm.

Stel jouw cloud samen