Cloud voor Transportbedrijven

De transportsector verandert in hoog tempo. Klanten willen steeds meer inzicht in waar, hoe en wanneer hun goederen geleverd worden. Daarnaast stijgen de brandstofprijzen en neemt de hoeveelheid files toe. De transportsector staat dus voor grote uitdagingen: dit vraagt om slimme oplossingen en moderne werkplekken, voor zowel wagenparkbeheerders en planners als chauffeurs op de weg.

Eshgro helpt jou met de digitale transformatie naar een moderne werkplek.

Download de whitepaper Smarter Workplace voor Transportbedrijven

Steeds meer online

De overstap naar cloudtechnologie is voor transportbedrijven relatief eenvoudig te realiseren en brengt veel voordelen met zich mee, zoals sneller en efficiënter werken, een betere bereikbaarheid en overzichtelijke (rit)planning. Het is mogelijk om geheel of gedeeltelijk naar de cloud over te stappen. Daarbij kun je bestaande applicaties zoals voor digitale vrachtbrieven, logistieke software en wagenparkbeheer gewoon blijven gebruiken.

Op maat voor jouw transportbedrijf

Bij Eshgro kun je kiezen uit meer dan 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

Zo creëer je een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving. Jouw cloud, op maat voor jouw transportbedrijf. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

✓ Jouw transportbedrijf, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro brengt Transportbedrijven naar de cloud

We waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu gecertificeerd te zijn volgens de belangrijkste normen. Zo voldoen we ook aan de huidige wet- en regelgeving, zoals de GDPR. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Eshgro stelt organisaties in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk. Wil je meer weten over business applicaties, zoals bijvoorbeeld Office 365? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen