Contact

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar manieren om de digitale samenwerking binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij Eshgro aan het juiste adres. Wij begeleiden organisaties bij hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek. Benieuwd wat Eshgro voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies.

Locaties

Almere
Veluwezoom 15c
1327 AE Almere
+31 (0)36 53 93 100
Breda
Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
+31 (0)76 521 8846
   
Apeldoorn
Jean Monnetpark 11
7336 BA Apeldoorn
+31 (0)55 576 28 56
Boxmeer
Bereklauw 7
5831 PE Boxmeer
+31 (0)485 47 61 93
   
Arnhem
Boulevard Heuvelink 102
6828 KT Arnhem
+31 (0)26 44 225 40
Weert
Kelvinstraat 15
6003 DH Weert
+31 (0)85 020 00 70

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.

Altijd als eerste op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt van ons de laatste updates. Iedere maand voorzien we je van de beste tips en inzichten over de moderne werkplek, online samenwerken, security en Microsoft 365 applicaties – persoonlijk afgeleverd in jouw mailbox (natuurlijk kun je op elk moment weer afmelden). Zo ben je altijd up to date als het gaat om slim, veilig en efficiënt (samen)werken.

Inschrijven

Locatie Boxmeer

Parkeren auto
Eshgro Boxmeer is gelegen aan de A77. Vanaf de snelweg sta je binnen een paar minuten op locatie. Voor de deur hebben we enkele bezoekersplaatsen waar je jouw auto kan neerzetten. Zijn deze plekken bezet? Parkeer dan gerust op een andere plek op de parkeerplaats. Heb je een elektrische auto? We hebben meerdere laadpalen waar je jouw auto kunt laden.

Openbaar vervoer
Kom je met de trein? Stap dan uit bij station Boxmeer. Hierna ben je lopend binnen 30 minuten bij Eshgro. Wil je liever met de bus in plaats van te voet? Dan kun je lijn 84, 238, 255 of 684 nemen. Deze vertrekken om de 20 minuten en brengen je binnen een paar minuten bij de dichtstbijzijnde halte. Hierna is het nog 10 minuten lopen tot je op de plaats van bestemming bent.

Entree
In de centrale hal kun je je melden bij de receptie (eerste kantoor aan de rechterzijde). Is de deur op slot? Meld je dan via de intercom. Hierna word je binnen verwelkomt met een kopje koffie of thee.

Download deze informatie


Locatie Arnhem

Parkeren auto
Eshgro Arnhem is gelegen in het bruisende centrum van Arnhem. Je kunt gratis parkeren op het afgesloten parkeerterrein dat via de poort bereikbaar is. Vraag bij de receptie een token om toegang te krijgen tot de parkeerplaats. Heb je een elektrische auto? Dan kun je deze bij een van de twee laadpalen voor de deur laden. Vraag ook hiervoor bij de receptie een token aan. Parkeer je in de straat? Houd er dan rekening mee dat dit een betaald parkeren zone is.

Openbaar vervoer
Door de centrale ligging in Arnhem zijn er meerdere mogelijkheden om met het openbaar vervoer te komen. Vanaf station Arnhem Velperpoort wandel je binnen 10 minuten naar het kantoor. Er rijden ook verschillende bussen, die eveneens op ongeveer 10 minuten afstand zijn gelegen. Stap dan uit bij de halte Rietgrachtstraat.

Entree
Via de intercom links in de hal laten wij jou binnen. Hierna word je door ons verwelkomt met een kopje koffie of thee.

Download deze informatie