CRM Workspace met Plan de Campagne
Select - Click - Go
Werken in de cloud met Plan de Campagne biedt de mogelijkheid om grenzeloos te ondernemen voor bedrijven van ieder formaat. Stel je eigen cloud samen en ga direct aan de slag.
Direct mijn cloud samenstellen

Plan de Campagne

Werk in de cloud met Plan de Campagne in jouw online werkplek en zoals jij het wilt. Ontdek met Eshgro hoe je cloud inzet om lekker aan de slag te gaan in jouw CRM Workspace.

6 redenen waarom je moet kiezen voor Eshgro

Eshgro is ontstaan vanuit de gedachte dat het werken in de cloud met Plan de Campagne eenvoudig moet zijn voor zowel de IT afdeling als iedere medewerker. Alle applicaties, snel en eenvoudig, veilig in de cloud. Gewoon Select – Click – Go Eshgro.

Go Work - Go Eshgro

Ontdek Plan de Campagne als jouw CRM Workspace

Je bedrijf laten groeien met behulp van cloudoplossingen. Dat is wat we belangrijk vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie over Plan de Campagne in jouw CRM Workspace of bekijk onze andere applicaties voor een goede online werkplek op jouw manier.

Contact opnemenMeer over Eshgro

Plan de Campagne CRM Workspace

Plan de Campagne CRM Workspace

CRM Workspace applicaties

Het portfolio van Eshgro biedt een uitgebreid aanbod werkplek applicaties en bevat namelijk ruim 700 verschillende business applicaties. Met het inregelen van al je applicaties en documenten in de cloud, verhoog je de productiviteit van jouw medewerkers. Zij kunnen namelijk altijd en overal inloggen.

Met CRM Workspace zorg je voor een geïntegreerde werkplek waarin je al jouw vertrouwde applicaties toevoegt. Zo gebruik jij cloud op jouw manier.