CSB Suite

Cloud verandert de manier waarop bedrijven IT gebruiken. Dit levert nieuwe uitdagingen op voor jou als IT-partner. Daarom hebben wij een uniek cloud service business platform ontwikkeld, de CSB Suite. Een innovatief platform dat je in staat stelt om onderscheidend en succesvol clouddiensten aan te bieden. Combineer je eigen diensten en producten met een breed scala van externe services en applicaties. Het samenstellen, verkopen en leveren van cloudoplossingen was nog nooit zo eenvoudig. De CSB Suite biedt je alle middelen die je nodig hebt om omzet uit abonnementen (MRR) te genereren, je marges te verbeteren en je winst op te schalen.

 

Jouw oplossingen centraal

Jouw organisatie en diensten staan centraal in de CSB Suite. Het platform is whitelabel beschikbaar en ideaal om te voorzien van jouw eigen huisstijl. Bovendien voeg je eenvoudig je eigen diensten en producten toe om als abonnementen te verkopen. Zo staat jouw unieke waarde voorop en onderscheid je je van concurrenten.

Cloud Configurator

De Cloud Configurator van Eshgro is een flexibele verkooptool waarmee je de groei van je cloudbusiness versnelt. In 7 stappen creëer je een op maat gemaakt aanbod. Afgestemd op de behoeftes van jouw klant. De Cloud Configurator is een white label omgeving die je eenvoudig aanpast aan jouw huisstijl, doelgroep en clouddiensten.

Meer over de Cloud configurator

Meer over Eshgro Service Portfolio

Wanneer je de CSB Suite gebruikt om jouw oplossingen te leveren, kun je je bestaande aanbod aanvullen met het Eshgro Service Portfolio. Je hebt dan toegang tot meer dan 700 line-of-business applicaties, waaronder CRM, HRM en financiële software. Daarnaast heb je toegang tot externe applicaties zoals Microsoft Office 365 en een breed assortiment aanvullende IT-diensten.

Meer over de Service Portfolio

Admin Center

Het Admin Center is een veelzijdige tool waarmee je het dagelijkse beheer van je klanten uitvoert. Nieuwe gebruikers toevoegen, rechten wijzigen, een wachtwoord herstellen. Direct en zonder gedoe. Het Admin Center bespaart je kostbare tijd, die je over houdt om aan je klanten te besteden of nieuwe omzet te genereren.

 

Vraag een demo aan

Wil je meer weten over de CSB Suite? Benieuwd hoe jij je omzet kunt laten groeien? Vraag vrijblijvend een demo aan en ontdek de voordelen voor jouw IT-bedrijf.

Neem contact met ons op