De digitale werkplek

Hoe werkt de Smarter Workplace van Eshgro?

De moderne klant verwacht veel van jouw bedrijf. Een vlekkeloze service, een boeiende customer journey die beleving en waarde toevoegt aan het aankoopproces en de mogelijkheid om via meerdere kanalen te communiceren; het zijn tegenwoordig vanzelfsprekendheden als je onderscheidend wilt zijn. 

Die behoeften vanuit de markt zorgen er – in combinatie met de opmars van big data, slimme applicaties en analysetools – voor dat er ook hogere eisen aan de flexibiliteit van je medewerkers worden gesteld. Deze moderne medewerker zit niet meer de hele dag achter hetzelfde bureau en dezelfde desktop. De slimme werkplek van nu is mobiel en geeft je altijd en overal toegang tot de tools die nodig zijn om je klant optimaal te bedienen. 

Digitale werkplek - Smarter Workplace

De Smarter Workplace van Eshgro

De Smarter Workplaces van Eshgro tillen het concept van de virtuele en mobiele werkplek naar een hoog niveau. Het unieke concept ‘Smarter 365’ vormt de basis voor onze slimme werkplekken. Smarter 365 geeft je niet alleen altijd en overal toegang tot beproefde Microsoft-applicaties en samenwerkingstools als Teams en SharePoint. Je kunt jouw IT-omgeving ook geheel naar eigen inzicht beheren. Applicaties en tools toevoegen en gebruikers aan- en afmelden of in groepen definiëren: het kan allemaal. Ook het uitrollen van digitale werkplekken op een gevarieerd spectrum aan (mobiele) apparaten gaat snel en eenvoudig. 

Daarnaast geeft Smarter 365 je inzicht in de kosten en trends per gebruiker, applicatie of team. En dit alles binnen een cloudomgeving die helemaal afgestemd is op het complianceniveau en de veiligheidsstandaarden die voor jouw organisatie gelden. 

Freemium Smarter Workplace

De Smarter Workplace voor…

Helemaal handig is dat je een Smarter Workplace van Eshgro helemaal kunt afstemmen op de uitdagingen die uniek zijn voor jouw branche. Tijd om eens te kijken naar de toegevoegde waarde van een mobiele en virtuele werkplek voor enkele uiteenlopende sectoren.

Groothandels

Een product in huis hebben de dag nadat je het bestelt? Dankzij de opkomst van marktplaatsen en webshops als bol.com, Amazon en Coolblue is het inmiddels de norm in plaats van de uitzondering. Ook groothandels moeten in het moderne winkellandschap snel aan de verwachtingen van klanten kunnen voldoen. Tegelijkertijd wil je natuurlijk wel de kosten beheersbaar houden.

Met een slimme werkplek voor groothandels kunnen medewerkers vanaf verschillende locaties en apparaten: 

  • klantendatabases inzien;
  • voorraden bekijken en beheren;
  • gekoppelde systemen (denk aan de integratie van je ERP en WMS) gebruiken 
  • en repetitieve taken automatiseren.

De zorg

Dankzij marktwerking, decentralisatie en de opkomst van Het Nieuwe Werken, onderging de zorgsector de afgelopen jaren een metamorfose. Die verandering brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Met een Smarter Workplace voor de zorg zet je die uitdagingen om in kansen.

Met een slimme digitale werkplek kun je inspringen op de groeiende behoefte aan e-health oplossingen. Informatie inlezen en doorsturen vanuit slimme apps die de suikerspiegel van een patiënt meten of bijhouden hoeveel iemand beweegt? Het op afstand begeleiden van meerdere patiënten tegelijk? De mobiele werkplek 2.0 maakt het mogelijk. 

Het geïntegreerde applicatielandschap van een slimme werkplek is ook een oplossing voor versnipperde zorgverlening. Zorgprofessionals uit verschillende vakgebieden delen makkelijker bevindingen en gegevens met elkaar, waardoor je de zorgverlening beter kunt coördineren.

Financiële dienstverleners

Of het nu gaat om de groeiende vraag naar realtime-informatie over financiële producten, nieuwe en aangescherpte regelgeving of de opkomst van cryptovaluta; het zijn allemaal ontwikkelingen die financiële dienstverleners dwingen om slimmer en flexibeler te werken. 

De slimme werkplek van Eshgro levert de flexibele tools die nodig zijn om data en nieuwe technologieën te vertalen naar betere financiële adviezen. Dankzij een slimme digitale werkplek voor financiële professionals koppel je Microsoft 365 applicaties bovendien aan branchespecifieke software oplossingen als Exact of AFAS.    

Arbeidsbemiddelingsbureaus

Per post een klassieke sollicitatiebrief sturen en vervolgens wekenlang wachten op een reactie? Dat is echt iets uit het verleden. Het wervingsproces vindt tegenwoordig vooral online plaats. Cv’s, motivaties en zelfs arbeidscontracten versturen en verwerken we bij voorkeur digitaal, terwijl werkgevers veel vacatures aanbieden via de sites van arbeidsbemiddelingsbureaus en vacaturebanken. Daarnaast hebben arbeidsbemiddelingsbureaus vaak te maken met millennials, een doelgroep die zoekt naar zingeving in het werk en graag gebruikmaakt van de nieuwste technische snufjes.

Een slimme digitale werkplek maakt arbeidsbemiddeling 2.0 een stuk eenvoudiger. Gemakkelijk en snel vacatures plaatsen? Het contact met werkgevers en kandidaten stroomlijnen? Nog betere matches tussen bedrijven en werkzoekenden realiseren? Met een Smarter Workplace zijn de lijntjes altijd kort.

Assurantiekantoren

Ook van assurantiekantoren wordt tegenwoordig maatwerk verwacht. Een slimme virtuele en mobiele werkplek maakt dit mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van moderne hulpmiddelen als chatbots en automatische spraak- of polisherkenning. Of aan uitgekiend maatwerk bij de poliskeuze middels een slimme polisconfigurator. Bovendien kun je in een Smarter Workplace de CRM-systemen van jouw assurantiekantoor en het overkoepelende volmachtbedrijf prima koppelen. 

Voordelen van een digitale werkplek - Smarter Workplace

De voordelen van Eshgro

Een slimme werkplek in de cloud levert vele voordelen op. Hieronder vind je de meest belangrijke.

  • Je applicaties worden automatisch geüpdatet in de cloud.
  • Online samenwerken met collega’s en zakelijke partners wordt een stuk gemakkelijker door tools als Teams en SharePoint. Met meerdere personen gelijktijdig aan documenten werken, videobellen of een videoconferentie organiseren; het was nog nooit zo gemakkelijk.
  • Ingebouwde security maatregelen en -functionaliteiten zorgen voor een veilige werkomgeving die vanaf elk apparaat toegankelijk is.
  • Je kunt een Smarter Workplace op meerdere apparaten installeren en uitrollen.
  • De Smarter Workplace opent de deur voor branchespecifieke oplossingen en systeemintegraties.
  • De dienstverlening van Eshgro draait niet zozeer om technologie, maar om functionaliteit en het creëren van waarde. IT is volgens ons een middel om groei te realiseren.   

De Smarter Workplace aanvragen

Wil je ook kennismaken met de slimme werkplek van Eshgro? En wil je weten hoe wij jouw dienstverlening naar het volgende niveau kunnen brengen? Vraag dan een demo aan via de knop hieronder.

Bevalt het? Dan kun je gemakkelijk instappen of je huidige Microsoft 365-licentie koppelen aan onze omgeving. Bel ons op +31 485 – 47 61 93 of stuur een e-mail naar sales@eshgro.nl voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Vraag de gratis demo aan