Eshgro Cloud Service Provider

Apps security

Bescherm je Microsoft365-omgeving tegen externe bedreigingen.

Voordelen van de Apps security dienst

Hoe wordt het geïmplementeerd?

De weg naar een robuustere beveiliging van je applicaties en data met Apps Security is gestroomlijnd en effectief. Ons ervaren team van Microsoft-specialisten zal je door het hele proces begeleiden om ervoor te zorgen dat jouw organisatie de beste beveiligingsmaatregelen implementeert. Daar we dit inmiddels voor een groot aantal klanten hebben geïmplementeerd kunnen wij dit snel op jullie omgeving uitrollen.

Eshgro - Start je aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om je aanvraag voor Apps security te starten.

Eshgro - bespreken

Na ontvangst van je aanvraag nemen we vrijblijvend contact met je op om de implementatie te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Bij akkoord plannen we direct een implementatieschema.

Eshgro - voorbereiding

Onze Microsoft specialisten zullen de implementatie van Apps security in je omgeving verzorgen. Dit proces neemt ongeveer twee dagen in beslag, waarbij we nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat alle beveiligingsfuncties correct worden geconfigureerd en geoptimaliseerd.

Eshgro - Resultaten

Na de implementatie staat Eshgro klaar om ondersteuning te bieden bij eventuele vragen of aanpassingen. Wij zijn er om te zorgen dat Apps security optimaal blijft functioneren en up-to-date is met de laatste beveiligingsstandaarden en -praktijken door het te blijven evalueren.

Veelgestelde vragen over Apps security

Voor wie is Apps security bedoeld en hoe profiteer je ervan?

Apps Security is bedoeld voor elke organisatie die afhankelijk is van digitale applicaties en cloud-based tools voor hun dagelijkse werkzaamheden. Het is vooral nuttig voor bedrijven die Microsoft 365 en bijbehorende applicaties intensief gebruiken. Organisaties van elke omvang kunnen profiteren van Apps Security, omdat het helpt om zowel de interne als externe communicatie veilig te houden, terwijl het ook bijdraagt aan het naleven van beveiligingsnormen en compliance-eisen.

Apps Security is cruciaal omdat het de ruggengraat vormt van je bedrijfsbeveiliging, met name in een omgeving waar applicaties en digitale tools centraal staan. Het biedt een uitgebreide bescherming tegen diverse soorten cyberdreigingen zoals phishing, malware en datalekken. Door gebruik te maken van geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals safe-links, safe-attachments, en impersonation detection, zorgt Apps Security ervoor dat je werkomgeving en communicatiekanalen veilig en betrouwbaar blijven.

Safe-Links is een beveiligingsfunctie die elke link in e-mails en documenten controleert op schadelijke inhoud, voordat je erop klikt. Safe-Attachments scant bijlagen in je e-mails om te verzekeren dat ze vrij zijn van malware en andere bedreigingen, voordat je ze opent of downloadt.

Impersonation activiteiten verwijzen naar pogingen waarbij aanvallers zich voordoen als betrouwbare bronnen, zoals collega’s of bekende bedrijven, om gevoelige informatie te verkrijgen of malware te verspreiden. Dit kan via e-mails of andere communicatiemiddelen. Onze Apps security dienst helpt deze activiteiten te detecteren en te blokkeren, waardoor je beschermd bent tegen dergelijke frauduleuze pogingen.

Defender for Cloud portal is een beheerinterface waar je het beveiligingsbeleid van cloud-apps, inclusief Office-applicaties, kunt beheren. Het biedt inzicht in en controle over de beveiliging van je cloud-gebaseerde resources. Defender for endpoint, daarentegen, is een geavanceerde beveiligingsoplossing die zich richt op het beschermen van endpoints zoals laptops, desktops en mobiele apparaten tegen een breed scala aan digitale bedreigingen.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud