Eshgro Cloud Service Provider

Attack simulator

Versterk de veiligheid van jouw organisatie met realistische phishing-simulaties.

Voordelen van de Attack simulator

Hoe wordt de Attack simulator uitgevoerd?

De implementatie van Attack Simulator is een gedetailleerd proces, waarbij we nauw samenwerken met jouw team. We zorgen ervoor dat de simulatie nauwkeurig aansluit op de behoeften en uitdagingen van jouw organisatie, en leveren waardevolle inzichten om de cybersecurity van jouw bedrijf te versterken. Onze security specialist zal in totaal 12 uur bezig zijn met afstemmen, inrichten, uitvoeren, collecteren van data, opstellen van rapportage en nabespreking van de uitkomsten.

Eshgro - Start je aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om je aanvraag voor de Attack simulator te starten.

Eshgro - bespreken

Wij nemen vrijblijvend contact op om de implementatie te bespreken en beantwoorden graag al jouw vragen. Na jouw akkoord gaan we direct aan de slag. We zullen in overleg het concept van de Attack simulator samen opstellen, daarna zullen we de attack simulator inrichten en uitvoeren.

Eshgro - voorbereiding

Onze security specialisten zetten de Attack Simulator op, stemmen deze af op jouw organisatie en voeren de simulatie uit.

Eshgro - Uitvoering

De resultaten zullen we samenvoegen en op basis hiervan zal de rapportage opgesteld worden, waarna we uitgebreid de tijd zullen nemen om dit met jullie te bespreken.

Eshgro - Resultaten

Na de simulatie biedt Eshgro ondersteuning bij het analyseren van de resultaten. Aan de hand van de uitkomsten zal onze security specialist advies geven omtrent de te nemen vervolgstappen. Wij staan klaar voor al jouw vragen en optimalisatievoorstellen.

Veelgestelde vragen over de Attack simulator

Wat is een Attack simulator precies?

Attack Simulator is een tool binnen het Microsoft 365-beveiligingsplatform, ontworpen om organisaties te helpen hun beveiligingsmaatregelen te testen en te verbeteren door middel van realistische phishing-simulaties.

Het helpt jouw organisatie door het bewustzijn en de alertheid van medewerkers te verhogen. Door realistische aanvalsscenario’s na te bootsen, kunnen zwakke punten in de beveiliging en medewerkersreacties geïdentificeerd en versterkt worden.

De totale implementatie, inclusief opzetten, uitvoeren en evalueren van de simulatie, neemt ongeveer 12 uur in beslag.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud