Eshgro Cloud Service Provider

Customer compliance & Security support

Versterk je cybersecurity en compliance met betrouwbare rapportages en support

De voordelen van Customer compliance & Security support

Hoe werkt de Customer compliance & Security support?

Via Customer compliance & Security support kan je aantonen dat de diensten die je van Eshgro afneemt voldoen en volledig compliant zijn in lijn met de geldende wet- en regelgeving, en in lijn met de beveiligingsmaateregelen uit de ISO27001.

Eshgro - Start je aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om je interesse in Customer Compliance & Security Support kenbaar te maken.

Eshgro - bespreken

Na je aanvraag nemen we vrijblijvend contact op om de implementatie te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden, en het proces in gang te zetten.

Eshgro - Resultaten

Na de implementatie ontvang je jaarlijks rapportages (van een externe partij) en staan we klaar voor ondersteuning en het beantwoorden van vragen gerelateerd aan gerelateerd aan de ISO en NEN certificeringen en SOC2 verklaring.

Veelgestelde vragen over de Customer compliance & Security support

Wat is de Customer Compliance & Security Support van Eshgro?

Customer Compliance & Security Support van Eshgro is een service die organisaties helpt bij het naleven van beveiligings- en compliance-normen. Dit omvat het implementeren en monitoren van beveiligingsmaatregelen volgens ISO27001/NEN7510-standaarden en het verstrekken van jaarlijkse rapportages gevalideerd door externe auditors. Deze service verzekert dat de beveiligingspraktijken van een organisatie voldoen aan de hoge eisen en dat deze continu worden geëvalueerd en verbeterd.

ISO27001 is een internationale standaard voor het beheer van informatiebeveiliging (Information Security Management System, ISMS). Het biedt een raamwerk van beleid en procedures die een organisatie moet volgen om de vertrouwelijkheid, integriteit, en beschikbaarheid van bedrijfsinformatie en gegevens te waarborgen. ISO27001 helpt bedrijven om risico’s te beheersen en te minimaliseren, waardoor de beveiliging van gevoelige informatie wordt verbeterd.

SOC2 (Service Organization Control 2) is een framework ontwikkeld door het American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) dat richtlijnen biedt voor het beheren van klantgegevens. Het legt de nadruk op vijf ‘trust service principles’: beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid, en privacy. Het SOC2 framework wordt gebruikt om de effectiviteit van systemen en controles te beoordelen die betrekking hebben op deze principes binnen serviceorganisaties.

NEN7510 is een Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector, die vergelijkbaar is met de internationale ISO27001-standaard. Deze norm richt zich specifiek op het waarborgen van de integriteit, vertrouwelijkheid, en beschikbaarheid van patiënt- en cliëntgegevens binnen de gezondheidszorg. NEN7510 biedt richtlijnen voor het implementeren van een effectief informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS) in zorginstellingen.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud