Eshgro Cloud Service Provider

Extended rapportage

Diepgaand inzicht in de beveiliging van jouw IT-omgeving.

De voordelen van Extended rapportage

Hoe wordt het geïmplementeerd?

Ontdek de kracht van uitgebreide veiligheidsinzichten met onze Extended rapportage. Krijg op structurele basis een diepgaand overzicht van de beveiligingsstatus van jouw endpoints en servers, gepresenteerd door onze experts.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor Extended rapportage door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een gedetailleerde bespreking van de implementatie en beantwoorden eventuele vragen. Na jouw akkoord beginnen we met de voorbereiding.

Eshgro - voorbereiding

Ons SOC-team stelt maandelijks of per kwartaal een uitgebreide rapportage op van de SOC/SIEM endpoint of server activiteiten.

Eshgro - Resultaten

Na voltooiing van de rapportage biedt Eshgro ondersteuning en begeleiding, inclusief een persoonlijke toelichting door een van onze beveiligingsspecialisten via een Teams meeting.

Veelgestelde vragen over de Extended rapportage

Wat is de Extended rapportage van Eshgro precies?

De Extended rapportage van Eshgro is een service waarbij periodiek, elke maand of elk kwartaal, een uitgebreid overzicht wordt geleverd van de veiligheidsstatus binnen jouw organisatie. Dit overzicht omvat gedetailleerde analyses en is af te nemen op server- of endpoint-niveau. Deze rapportage helpt bij het identificeren van verdachte activiteiten en mogelijke beveiligingsrisico’s binnen jullie IT-omgeving.

Door regelmatig gedetailleerde analyses te leveren, helpt Extended rapportage om potentiële zwakheden en dreigingen vroegtijdig te identificeren en biedt het strategische inzichten voor het versterken van jullie IT-beveiligingsstrategie.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud