Eshgro Cloud Service Provider

Interne audit

Versterk jouw organisatorische integriteit

De voordelen van een Interne audit

Hoe wordt het uitgevoerd?

Onze Interne audit is een gedetailleerd en systematisch proces, ontworpen om jouw organisatie te ondersteunen en te verzekeren dat je voldoet aan alle relevante normen en regelgeving.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor de Interne audit door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Na het ontvangen van jouw aanvraag, nemen we vrijblijvend contact op om de implementatie van de Interne audit te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Met jouw goedkeuring beginnen we aan het auditproces.

Eshgro - voorbereiding

Onze gecertificeerde consultants zullen een grondige beoordeling uitvoeren van jullie systemen, processen en controles. De audit wordt gedaan door middel van interviews en documentatieonderzoek.

Eshgro - Uitvoering

De resultaten van de interne audit worden uitgebreid gerapporteerd. De rapportage wordt ingedeeld op: Kritieke afwijkingen; Niet kritiek afwijkingen; Observaties én suggesties ter verbetering.

Eshgro - Resultaten

Na afronding van de Interne audit staat Eshgro klaar om de resultaten te bespreken en ondersteuning te bieden bij eventuele vragen of benodigde verbeteringen.

Veelgestelde vragen over de Interne audit

Wat is een Interne audit?

Een interne audit is een objectieve, onafhankelijke evaluatie van de systemen, processen en controles binnen een organisatie. Het is gericht op het beoordelen van de effectiviteit van het risicobeheer, de controle- en governanceprocessen. Een interne audit helpt bij het identificeren van gebieden die verbetering behoeven en ondersteunt bij het naleven van wet- en regelgeving.

De voordelen van interne audits omvatten het versterken van de interne controle, het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van de bedrijfsvoering, en het helpen bij het voldoen aan wettelijke en regelgevende vereisten, zoals de ISO27001. Ze bieden ook waardevolle inzichten voor het management over hoe de organisatie haar processen en procedures kan verbeteren.

Interne audits moeten worden uitgevoerd door personen die onafhankelijk zijn van de activiteiten die ze beoordelen, om objectiviteit te garanderen. Idealiter worden ze uitgevoerd door professioneel getrainde en gekwalificeerde auditors.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud