Eshgro Cloud Service Provider

ISO security consulting

Jouw pad naar compliance en certificering

De voordelen van ISO security consulting

Hoe gaat het in zijn werk?

Het traject naar ISO-certificering of compliance is een zorgvuldig proces dat aangepast wordt aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Hierbij doorlopen we samen diverse stappen, van initieel advies tot volledige implementatie en coaching voor zelfstandig beheer.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je ISO security consulting aanvraag: Vul het onderstaande formulier in om jouw aanvraag voor ISO security consulting te starten.

Eshgro - bespreken

 Na je aanvraag nemen we vrijblijvend contact met je op om de implementatie te bespreken en jouw vragen te beantwoorden.

Eshgro - voorbereiding

Na akkoord gaan we aan de slag met de implementatie. We richten ons op de specifieke behoeften van jouw organisatie, gebaseerd op de ISO gap analyse. Onze specialisten werken samen met jouw team om te zorgen dat alles voldoet aan de ISO-normen.

Eshgro - Resultaten

Na de implementatie staan wij klaar om ondersteuning te bieden bij vragen of verdere optimalisaties. We coachen jouw organisatie om zelfstandig het Information Security Management System (ISMS) te runnen.

Veelgestelde vragen over ISO

Wat houdt de ISO 27001 in?

ISO 27001 is een internationale standaard voor het beheren van informatiebeveiliging. Deze norm specificeert een Information Security Management System (ISMS), een gestructureerde aanpak voor het beveiligen van bedrijfsinformatie. Het vereist dat een organisatie systematisch risico’s identificeert, analyseert en erop reageert, terwijl ook continu verbeteringen worden doorgevoerd. Certificering volgens ISO 27001 betekent dat een organisatie aantoonbaar voldoet aan internationaal erkende beveiligingsnormen en -praktijken.

De NEN 7510 is een Nederlandse norm voor informatiebeveiliging, specifiek gericht op de gezondheidszorgsector. Deze norm is gebaseerd op de ISO 27001-standaard, maar heeft extra vereisten en richtlijnen om de unieke behoeften van de gezondheidszorg aan te pakken, zoals de bescherming van patiëntgegevens. Het behalen van NEN 7510-certificering toont aan dat een zorginstelling of organisatie binnen de gezondheidszorg effectief haar informatiebeveiliging beheert en de vertrouwelijkheid en integriteit van patiëntgegevens waarborgt.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud