Eshgro Cloud Service Provider

Managed awareness training

Versterk de verdediging van jouw organisatie: Kennis is macht in de strijd tegen cyberdreigingen

De voordelen van de Managed awareness training

Hoe wordt het uitgevoerd?

Om jullie organisatie effectief te wapenen tegen cybersecuritydreigingen, volgen we een helder en gestructureerd implementatieproces voor de Managed Awareness Training. In overleg zullen we de verschillende mogelijkheden en behoeftes bespreken. Ons trainingsprogramma wordt continu aangepast naar de dan geldende risico’s en bedrijfsspecifieke uitdagingen

Eshgro - Start je aanvraag

Begin met je aanvraag voor de managed awareness training door het invullen van het onderstaande formulier.

Eshgro - bespreken

We nemen vrijblijvend contact op om jullie specifieke behoeften te bespreken en beantwoorden al jullie vragen. Na akkoord kunnen we van start

Eshgro - voorbereiding

Onze Security Consultant voert de jaarlijkse fysieke training uit en zet de online trainingsmodules op. Deze zijn toegankelijk en flexibel, zodat jullie medewerkers ze op een geschikt moment kunnen volgen. Maandelijks zetten wij phishing campagnes uit, en optioneel zullen wij middels de Mystery visit uitvoeren

Eshgro - Resultaten

Maandelijks monitoren we de voortgang van de medewerkers en verstrekken updates. We staan klaar om vragen te beantwoorden of verdere optimalisaties door te voeren.

Veelgestelde vragen over Security awareness

Wat houdt security awareness in?

Security awareness betekent dat iedereen binnen de organisatie zich bewust is van de belangrijkheid van informatiebeveiliging. Onze security awareness programma’s zijn specifiek ontworpen om personeel te onderwijzen over hun cruciale rol in het handhaven van cybersecurity en om hen uit te rusten met de kennis en tools om cyberincidenten te helpen voorkomen.

Hoewel technologieën essentieel zijn voor een sterke beveiligingsinfrastructuur, zijn het uiteindelijk de mensen die de grootste invloed hebben. Zonder goed geïnformeerd personeel blijft het risico op veiligheidsincidenten aanzienlijk, ongeacht de robuustheid van je technische defensies.

Studies wijzen uit dat menselijke fouten aan de basis liggen van maar liefst 90% van alle beveiligingsproblemen. Door de bewustwording van onze medewerkers te vergroten en hun reacties op potentiële dreigingen te verbeteren, kan de kans op een cyberaanval of de impact ervan aanzienlijk verminderd worden.

Je organisatie kan haar beveiligingsbewustzijn op verschillende manieren verbeteren. Bij Eshgro bieden we bijvoorbeeld de managed awareness training aan. Daarnaast ook phishing simulaties en een mystery visit om ervoor te zorgen dat jouw team niet alleen op de hoogte is, maar ook actief betrokken bij het beschermen van jullie digitale omgeving.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud