Eshgro Cloud Service Provider

MS Security consulting

Versterk je verdediging met MS Security consulting

De voordelen van MS Security consulting

Hoe wordt het uitgevoerd?

Een veilige toekomst begint vandaag. Met MS Security consulting van Eshgro leg je de basis voor een beveiligingsstrategie die niet alleen de huidige bedreigingen aanpakt, maar jouw organisatie ook voorbereidt op de uitdagingen van morgen. Ons stappenplan is ontworpen om jouw organisatie naadloos door de complexe wereld van cyberbeveiliging te navigeren.

Eshgro - Start je aanvraag

Begin met je aanvraag voor de MS Security consulting door het invullen van het onderstaande formulier.

Eshgro - bespreken

We nemen vrijblijvend contact op om jullie specifieke behoeften te bespreken en beantwoorden al jullie vragen. De MS Security consulting dienst is een vervolg op de MS Security health check. Heb je deze nog niet? Dan kunnen we deze voor je uit voeren. De offerte wordt op maat gemaakt op basis van de MS Security health check.

Eshgro - voorbereiding

Gebaseerd op de MS Security health check, zullen onze consultants een diepgaande analyse uitvoeren en een persoonlijk beveiligingsplan opstellen. Dit plan bevat op maat gemaakte adviezen en beveiligingsstrategieën die perfect aansluiten bij jouw organisatie.

Eshgro - Resultaten

Eshgro staat klaar om je te ondersteunen met eventuele vragen of voor verdere optimalisaties. Onze begeleiding zorgt ervoor dat je beveiliging altijd een stap voor blijft op de bedreigingen.

Veelgestelde vragen over MS Security consulting

Wat houdt MS Security consulting precies in?

MS Security consulting is een persoonlijke samenwerking tussen de security experts van Eshgro en jouw bedrijf. Het is een dienst die specifiek gericht is op het verhogen van het beveiligingsniveau van jouw Microsoft-omgeving, gebaseerd op de inzichten verkregen uit de MS Security health check. Onze consultants bieden op maat gemaakte oplossingen om je systemen, data en gebruikers optimaal te beschermen tegen hedendaagse cyberdreigingen.

De consulting dienst zorgt voor een uitgebreide benadering van IT-beveiliging die niet alleen de technische aspecten dekt, maar ook helpt bij het vormen van een solide beveiligingscultuur binnen jouw organisatie. Het omvat het opzetten van best practices, het adviseren over en implementeren van beveiligingsprotocollen, en het zorgen voor een beveiligingsinfrastructuur die up-to-date is met de nieuwste trends en ontwikkelingen in cybersecurity.

De MS Security health check dient als een basisanalyse van je huidige beveiligingsstatus. Op basis van deze analyse, identificeren onze consultants eventuele zwakke plekken en geven ze advies over hoe deze te verbeteren. De MS Security consulting gaat vervolgens een stap verder door deze aanbevelingen te vertalen naar concrete acties en strategieën om de beveiliging van je bedrijf te versterken.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud