Eshgro Cloud Service Provider

MS Security health check

Ontdek het beveiligingsniveau van je Microsoft-cloudomgeving

De voordelen van een Microsoft Security health check

Hoe wordt de security health check uitgevoerd?

Het waarborgen van de digitale veiligheid van je organisatie begint met een helder inzicht in de huidige beveiligingsstatus. Onze MS Security health check biedt een systematische evaluatie van je Microsoft-cloudomgeving.

Eshgro - Start je aanvraag

 Vul het formulier in om je aanvraag voor de MS Security health check te starten.

Eshgro - bespreken

Een security specialist neemt vrijblijvend contact met je op om de details van de health check te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Wil je graag van start? Na akkoord kunnen we direct aan de slag met de voorbereidingen.

Eshgro - voorbereiding

Onze Security specialist voert de health check op afstand uit, wat ongeveer een halve dag in beslag neemt.

Eshgro - Resultaten

De resultaten worden verwerkt in een op maat gemaakt rapport, wat persoonlijk aan je gepresenteerd wordt. Het opstellen van de rapportage kost ongeveer één dag. Vervolgens kan, afhankelijk van de resultaten, een vervolgtraject worden gestart via onze Security consulting diensten om samen het beveiligingsniveau te verhogen.

Veelgestelde vragen over de MS Security health check

Wat houdt de MS Security health check in?

De MS Security health check is een uitgebreide evaluatie van je Microsoft-cloudomgeving, uitgevoerd door onze gespecialiseerde Security Consultants. Tijdens deze check analyseren we je systemen op basis van de laatste beveiligingsstandaarden en -praktijken om eventuele kwetsbaarheden te identificeren en te classificeren. Zo krijg je duidelijke inzichten in de veiligheidsstatus van je organisatie en praktische aanbevelingen voor verbetering.

De hele procedure van de health check, van voorbereiding tot rapportage, neemt in totaal ongeveer twee dagen in beslag. De eigenlijke check zelf wordt op afstand gedaan en kost ongeveer een halve dag. Na de check wordt er een rapport opgesteld dat vervolgens persoonlijk met je zal worden doorgenomen.

Na de health check ontvang je een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen. Dit rapport biedt niet alleen inzicht in de huidige beveiligingsstatus, maar ook concrete stappen die je kunt nemen om verbeteringen door te voeren. Indien gewenst, kunnen we een vervolgtraject starten met onze MS Security consulting dienst om het beveiligingsniveau van je organisatie te verhogen.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud